06.11.2018 Dizajn

Vizuelna umetnost u svakom detalju

Samo jedan korak je dovoljan da utonete u neočekivan dodir sofisticiranog luksuza. Možete li da zamislite sebe u prostoru gde luksuz odiše na svakom koraku, a celokupan dizajn je upotpunjen prefinjenim i autentičnim detaljima koji su nepogrešivi recept za doživljaj nesvakidašnjeg i inspirativnog.

Konceptualno određen kao “fine dinning”, unutrašnjost restorana “Legat 1903” (ugao Ulica Vojislava Ilića i Jaseničke) osmislio je afirmisan i iskusan tim arhitekata i dizajnera.

Kombinacija savremenih i klasičnih materijala stvara jedinstven karakter ovog prostora koji je upotpunjen udobnim komadima modernog nameštaja i upečatljivim detaljima.

Ono što je jedinstveno je VIP salon. Izdvojen, intiman, luksuzan, sa pristupom kuhinji. Ovakav koncept jedinstven je u Beogradu i savršen za poslovne sastanke u miru i tišini, ali i intimne porodične susrete.

U „Legatu 1903“ restoranu sofisticiran enterijer prati i linija odlične usluge, vrhunskih namirnica, originalnog menija i jedinstvene vinske karte.

još iz kategorije

Pleteno od plute

11.10.2021 Dizajn

Digitalab je postalo poznato ime na međunarodnoj dizajnerskoj sceni zahvaljujući tome što su razvili inovativan metod kojim se pluta pretvara u pre...

pročitaj još