Andover rustična komoda

by | March 15, 2014
Rustična komoda

Da li ste u potrazi za komodom koja ima više funkcija? Razmislite o Andover komodi koju proizvodi kompanija Pottery Barn. Ona može da se koristi kao konzola, paravan ili komad nameštaja za prikazivanje.

Pottery Barn je poznat po tome što pravi stilski nameštaj i ova komoda vas neće razočarati. Izgleda kao komad nameštaja koji je putovao puno i koji je farban nekoliko puta. Ona dolazi u neutralnoj boji koja se uklapa u svaki dekor.

Rustična komoda slika2

Andover komodu možete iskoristiti kao paravan a možete je nasloniti na zid i time dobiti prostor za odlaganje i postavljanje stvari. da biste napravili konzolu stavite dva komada jedan do drugog.

Rustična komoda slika3

Ako imate televizor koji je okačen na zid stavite komodu ispod njega čime ćete dobiti mesto za odlaganje daljinskih upravljača i sakrićete kablove iza nje. U njoj možete držati svakodnevne predmete a na nju možete da postavite omiljenu skulpturu i neki drugi predmet.

Rustična komoda slika4

Sa višeslojnim finišom ona je odličan centralni komad nameštaja, a svaka fioka sa ručkom je fantastičan detalj.

Rustična komoda slika5

Andover komoda je sjajan način da odložite svoje stvari i pri tome je veoma upečatljiv komad nameštaja koji je dovoljno jak da na njega stane i televizor. Ona je odličan komad nameštaja na koji ćete biti ponosni.

Izvor: furniturefashion.com