Dnevni boravak

Dnevna svetlost i tamo gde ste mislili da je ne može biti!

Prema skorašnjem istraživanju, prirodna svetlost igra veoma važnu ulogu kada je reč o kvalitetu našeg života: poboljšava koncentraciju, kontroliše naš unutrašnji sat, obezbeđuje nam energiju za rad, priprema nas za počinak.
Doprinesite većem komforu u svom domu tako što ćete osvetliti mračne ćoškove i prostorije. VELUX svetlosni tunel dizajniran je tako da uvodi prirodnu, dnevnu svetlost u prostorije kao što su kupatila, hodnici, stepeništa, garderoberi i ostave. VELUX svetlosni tunel, koji se sastoji od ravne staklene krovne instalacije te visokoreflektujućeg tunela i raspršivača svetlosti na plafonu, unosi prirodnu, sunčevu svetlost u delove stana gde ne postoji prozor i gde je veštačku osvetljenje jedini izvor svetlosti.

Ventilacioni adapter
Ventilacioni adapter se može ugraditi u svetlosni tunel da bi se osigurala prijatna unutrašnja klima u prostoriji. Nova generacija svetlosnih tunela može biti dopunjena električnom opremom za osvetljenje, koja omogućava da tuneli tokom noći ili kad nedostaje prirodne svetlosti funkcionišu kao lampe. Svojom elegantnom spoljašnjošću, sačinjenom od ravnog, čvrstog stakla u kombinaciji sa poliuretanskim ili aluminijumskim okvirom i opšivkom koja se odlično uklapa u krov, VELUX svetlosni tunel odlično je rešenje za vlasnike kuća i stanova koji su tragali za načinom da osvetle mračne prostorije u svojim domovima. VELUX svetlosni tunel može se ugraditi u svaki profilisan ili ravan krovni pokrivač nagiba između 15 i 60 stepeni. Dužina savitljivog tunela dovoljna je za razdaljine do dva metra, od krova do plafona. Za veće razdaljine ili više svetla VELUX preporučuje nesavitljivi tunel, koji se može produžavati sa više tunela – do šest metara.

Velux svetlosni tunel
VELUX svetlosni tunel obično ne zahteva renoviranje ili preuređenje i dopušta stanarima da uživaju u novom iskustvu prirodne svetlosti i prijatnoj klimi unutar kupatila, hodnika ili drugih tamnih prostorija. Tunel se jednostavno ugrađuje i ima garanciju od pet godina. Više informacija na www.velux.rs ili www.facebook.com/VELUX.rs
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Prethodna vest

Sledeća vest

još iz kategorije