Dnevni boravak – 3 saveta

by | 28 februara, 2018
Sofa raznobojnih tekstila

Ulepšajte svoj dnevni boravak policama u jarkim bojama, koloritnim tepihom ili svoju staru sofu presvucite meblom u nekoj upečatljivoj boji i videćete – prostor će zasijati novim sjajem!

Pravilo je da nema pravila i da simetrija nije uvek obavezna. Ako imate dosta knjiga, a potrebne su vam i zatvorene police, onda vam predlažemo regal poput ovog na fotografiji, u okviru koga se nalaze otvorene i zatvorene police, nepravilno raspoređene. Čar ovog elementa je u tome što nije jednobojan poput onih kakve smo navikli da viđamo u našim stanovima.
Medijapan police
Ako volite jednostavnost i jednobojan nameštaj, stari ležaj presvucite jednobojnim tekstilom (pliš, mikrofiber, eko-koža). Ako ga ne ukrasite dekorativnim jastucima, obavezno dekorišite sobu još nekim detaljima da prostor ne bi delovao monotono. Mladima i osobama sklonim eksperimentisanju predlažemo da staru garnituru, sastavljenu od više elemenata, presvuku tekstilom različitih dezena. Potražite pomoć dizajnera u prodavnici kućnog tekstila!
Ljubičasta sofa
Previše atraktivinih elemenata u jednoj prostoriji učiniće da ona izgleda prešareno. Zato uvek imajte na umu – ako neki detalj privlači mnogo pažnje, ostali treba da budu jednobojni. U ovom slučaju, boje koje vidimo na tepihu nalaze se i na foteljama, a zidni element je vrlo svedenog dizajna i bele boje!
Šareni tepih
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Obavezna polja su oznacena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.