Dodir glamura: zlato, bakar i bronza

by | 12 septembra, 2017

Kada kažemo zlato, bronza i bakar u enterijerima, među prvim asocijacijama sigurno su vam kraljevski dvorovi, a pred očima se vrti vreme od Egipćana do danas. Naime, kako se moda uvek vraća, tako su nam se vratili i trendovi metalnih dekoracija, kao i ceo spektar ovih nijansi na svim vrstama materijala.

 

Guliver/Thinkstock

 

One nisu zastupljene samo kroz detalje i dekoracije, već su čak preuzele enterijere u potpunosti, pa tako možemo naići i na cele bakarne ili bronzane zidove. Inspirišite se najnovijim trendovima najboljih dizajnera današnjice te ih prilagodite svom ukusu i budžetu, koji ne mora da bude veliki. Naime, na buvljacima i u oglasima ima mnogo stvari koje možete restaurirati i uz malo truda dati im novu dimenziju – finim tkaninama, ili bojenjem u zlatnu i bakarnu nijansu.

Bez obzira na to za koji stil ste se odlučili, zlato, bronza i bakar podići će i oplemeniti vaš životni prostor. Čak i ljubitelji šebi šika, romantike i art dekoa mogu da se pronađu u ovom trendu, jer prostor ne mora nužno da se sastoji samo od starih drvenih komoda, neutralnih i pastelnih tonova te cvetnih uzoraka.

 

JOŠ SAVETA NAĆI ĆETE U NOVOM BROJU MAGAZINA BRAVACASA!

PRTATITE NAS I NA FACEBOOKU: bravacasa.rs


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Obavezna polja su oznacena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.