Luster
19.03.2018 Dnevna soba

Glamurozni kristalni lusteri

Lusteri mogu da daju divan izgled sobi ako se pravilno postave i ako se odaberu dobro. Kada biramo odgovarajući luster moramo paziti da se uklopi u dizajn sobe. 

Postoje i druge opcije o kojima moramo razmisliti, njegova veličina, mesto gde se stavlja, svetlo koje proizvodi, materijal od koga je napravljen.

Lusteri Lusteri

Luster je više od stvari koja emituje svetlo u vašu sobu, on je postao šarmantni dekor vašeg doma.

Lusteri

Ne treba odabrati jako velik luster ali ni jako mali. Da bi izračunali pravu dimenziju koja bi odgovarala u sobi, uzmimo njene dimenzije dužinu i širinu i saberimo ih, taj zbir će nam dati pravu dimenziju, 4m+3m=7m i onda bi naš luster trebao biti u prečniku 70 cm.

Lusteri Lusteri

Viseći lusteri dolazeu velikom broju veličina i sa  različitim brojem sijalica.  Trebalo bi da razmiliti koji će najviše odgovarati vašoj sobi. Ako vam je plafon velik, a soba niska trebalo bi da postavite dva lustera.

Lusteri

Treba da razmislite i o težini i dužini lustera. Postoje mnogi lusteri i dolaze u različitim veličinama, bojama, dužinama i od različitih materijala.

Lusteri Lusteri

Kristalni lusteri su napravljeni od plastičnih kristala i mogu odgovarati ženskim sobama ili rustičnim trpezarijama, različiti oblici i stilovi modernih lustera kao što su pravougaoni lusteri napravljeni su od stotinu komadića visećeg stakla.

Izvor: pouted.com

 
Komentar (1)

  1. Kristina Pantic каже:

    koliko ovaj crni luster sa kristalima i gde mogu da ga kupim

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije