Idealno mesto za sve vrste dremanja

by | 28 januara, 2020

Iako je naučno dokazano da postoji devet različitih vrsta dremanja, postoji samo jedno mesto idealno za sve njih, a to je udoban kutak u dnevnoj sobi. Bilo da li želite „samo da odmorite kapke“, dremnete na 15 minuta, odmorite malo kičmu ili odspavate bar sat vremena, udoban i prostran ležaj prava je destinacija za rešenje svih vaših problema.

Imajući to u vidu, dizajneri Forma Ideale donose vam nekoliko predloga za odabir najudobijeg ležaja za sve vrste dremanja. Ako na raspolaganju imate manju dnevnu sobu, vaš spas biće ležaj TIVOLI, koji osim komfora nudi i veliku funkcionalnost jer se njegove pastelne boje veoma lako uklapaju sa svim koloritima i dezenima. Osim toga, ležaj TIVOLI se pretvara u krevet za spavanje pa ćete imati dodatni prostor za iznenadne goste.

Ugaone garniture su idealne za one koje, pak, na raspolaganju imaju veće dnevne sobe. Ostaje samo da se odluče da li žele umirujuću sobu u pastelnim bojama, ili modernu sa odvažnim nameštajem. Za ljubitelje pastelnih boja ugaona garnitura MELODY biće savršeno rešenje. A za ljubitelje modernih stilova i dnevne sobe koja odiše energijom na raspolaganju je ugaona garnitura ELENA.

Kada se odlučite koji ležaj za vas predstavlja idealnog partnera za poslepodnevnu dremku, ostaje samo da se „bacite na posao“ i pronađete desetu vrstu dremke!
Tags: