Kako da izaberete odgovarajući klub sto za vaš dnevni boravak

by | February 25, 2022

Veoma bitan komad nameštaja u dnevnom boravku je klub sto. Ukoliko želite da unesete novu energiju i osvežite vaš dnevni boravak, brzo i jednostavno rešenje, koje ne zahteva veliki budžet, je novi klub sto. Ovaj komad nameštaja je centralni element dnevne sobe i bitno utiče na kreiranje ambijenta, ali i na osveženje čitavog prostora. Dimenzije i oblik stola treba uskladiti sa veličinom prostora. Za veće prostore preporuka je da birate pravougaone, a za manje prostore okrugle stolove.

Uz savremeni koncept uređenja dnevnog boravka savršeno se uklapa sistem elemenata BERT, a sa klub stolom koji je deo te kolekcije nećete pogrešiti. U sivom hrast dezenu sa belom lak folijom, Klub sto BERT poseduje praktične i estetski efektne staklene police ispod radne površine, koje su pogodne za odlaganje omiljenih knjiga ili časopisa. Dodatni benefit su i točkići, koji će omogućiti jednostavnije i lakše pomeranje stola.

Što se tiče uklapanja klub stola sa ostalim komadima nameštaja, nije uvek nužno da budu potpuno usklađeni, ali je poželjno da postoji veza sa ostatkom dekora u ambijentu. Oblikom i različitim dimenzijama klub stolovi M21 90×70, M21 80×60 i M21 70×50 unose dinamiku i razbijaju fokus jedne tačke, a bela boja u sjaju uklapa se u bilo koji dekor. Nemaju točkiće, ali lako ih možete postaviti na mesto gde su vam u datom trenutku najpotrebniji.

Klub sto UMBRIA iz istoimene kolekcije odlikuje idealna kombinacija dekora sivog hrasta i moderne mat folije, dok nešto viši nogari doprinose eleganciji samog stola i čine ga vizuelno lakšim. Polica ispod stola je odlična za odlaganje knjiga i drugih svakodnevnih sitnica.

Uz moderne ambijente doma i industrijski stil odlično se uklapa klub sto MATRIX, kao i otvorena polica SET kojom ćete dodatno naglasiti industrijski stil uređenja. Ona zauzima malu površinu, jer je namenjena za vertikalno odlaganje, pa se lako uklapa i u prostore manje kvadrature.

Ljubiteljima industrijskog stila dopala bi se i kombinacija elemenata sistema iz kolekcije LAZIO, u kombinaciji sa okruglim klub stolom TOBAGO. Okrugli sto ublažiće oštrinu ostalih komada nameštaja, a odlično bi se uklopio kako u crnoj boji, tako i u dekoru artisan hrasta. Dizajneri enterijera Forma Ideale ističu da su ovalni ili okrugli sto inače idealna alternativa pravougaonom stolu, naročito za skučene prostore, jer oslobađaju površinu, ne samo vizuelno, već olakšavaju i kretanje.

Pravi klub sto učiniće vaš dom prijatnijim mestom za život sa stilom. On je centralna tačka dnevnog boravka koja u stvari ističe stil uređenja čitavog ambijenta, a sa pažljivo odabranom dekoracijom pretvara se u ukras čitavog doma.