Kolekcija nameštaja Blumarine – za trendi, savremen i privlačan dom

by | 6 decembra, 2013
Kolekcija nameštaja Blumarine

Predstavljamo vam kolekciju nameštaja Blumarine koja obuhvata stolice, sofe, stolove i krevete. Uz Blumarine printove iz ženske kolekcije, posebna pažnja je posvećena cvetnom dezenu, spojenom sa tačkama i unikatinim detaljima poput dragog kamenja, nitni i čipke. 

Kolekcija nameštaja Blumarine slika2 Kolekcija nameštaja Blumarine slika3

Prirodni materijali poput svile, pliša, lana, pamuka i kašmira u kombinaciji sa inovativnim materijalima, korišteni su za tapaciranje fotelja i sofa nežnih i zaobljenih linija.

Kolekcija nameštaja Blumarine slika4 Kolekcija nameštaja Blumarine slika5

Što se tiče kućnog tekstila, kolekcija odiše ženstvenošću koja se primećuje u svim detaljima: prekrivači su izrađeni od satena i pamuka, plahte su ukrašene tilom i makrame aplikacijama, romantičnim cvećem, tufnastim i čipkanim printovima nežnih nijansi.

Kolekcija nameštaja Blumarine slika6 Kolekcija nameštaja Blumarine slika7

Tu su i detalji od Swarovski kristala i bisera. Peškire dopunjuju postojane boje koje ističu ovu kolekciju, ukrašenu kristalnim Swarovski logom.

Kolekcija nameštaja Blumarine slika8 Kolekcija nameštaja Blumarine slika9

Pribor za jelo i asesoar za dom (okviri za slike, kutije, vaze, lampe i sveće) izrađeni su od specijalnih materijala: porcelana, kristala i stakla za privlačne efekte sa fantastičnim sjajem koji se fokusira na cvetne i tufnaste šablone svetlih boja ili jedinstvene i prefinjene monohromatske setove.

Izvor: ideashomegarden.com
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Obavezna polja su oznacena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.