Kreativne i moderne police za knjige

by | September 7, 2013
Police za knjige

Sa povećanjem digitalizacije knjiga, smanjila se potreba za policama koje zauzimaju previše prostora. Ustvari nije teško zamisliti budućnost u kojoj će se knjige sa mekim i tvrdim koricama nalaziti samo u bibliotekama, koje će pak promeniti funkciju i postati muzeji.

Neobične police za knjige Crvene police za knjige

Gumene police su varljivo funkcionalne. Ne samo da su zabavne i moderne nego se prilagođavaju da prime i veće predmete nego što se može na prvi pogled pretpostaviti.

Još jedna plus strana jeste da su mekane tako da kada se noću saplete o njih nećete se povrediti.

Moderne police za knjige Kreativne police za knjige

Police koje ćete videti su upravo orijentisane čuvanju prostora i većina njih se kači na zid. Materijali variraju od organskih do industrijskih, ali u skladu sa modernim trendom one su linijske i lagane.

Police Police u enterijeru

Nešto melanhonično će ipak opstati, ono probrano u predivnom povezu, neki klasik koji će zauzimati ponosno mesto u domu onih koji vole da čitaju ali ne mogu da si priušte prostor za njihovo držanje.

Kreativan drzač za knjige Trendi police za knjige

Kontrast između starih kožnih poveza i poluindustrijskih modernih polica čini intrigantnu kombinaciju. Police više ne služe samo za knjige, one mogu da ugoste i druge stvari kao što su CD-ovi ili DVD-ovi.

Kreativne police Trendi police

Neke od ovih modernih polica lako mogu naći prostor bilo u studentskom domu, tinejdžerskoj sobi ili čak u poslovnoj kancelariji.

Izvor: home-designing.com