Misija krečenje: 6 boja koje menjaju ton kompletnog enterijera

by | October 28, 2022

Kada poželite da napravite bitnu promenu u vašem domu, a ne želite da preterano opterećujete budžet, najbolji i najbrži način za to je farbanje zidova. Predstavljamo 6 modernih boja koje će vam u trenu potpuno izmeniti izgled dnevne sobe.

 

Električno plava

Igraj na veliko ili nemoj nikako.  Upadljiva nijansa, stvara talase širom dizajna. Iskoristite sveobuhvatni trend boja tako što ćete obojiti svoj dom električno plavom bojom, od upečatljivih kuhinjskih elemenata do zidova spavaće sobe.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Lavanda

Nazvana je bojom 2023. godine. Očekuje se da će se sigurno pojaviti u svemu, od mode preko pakovanja proizvoda do enterijera. Ova prašnjava nijansa je dovoljno jaka da bude akcentna, ali dovoljno suptilna da ide uz mnoštvo drugih boja za lako dizajniranje.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Članak se nastavlja posle reklama

Blještavo bela

Ništa nije bolje od novog početka i praznog lista, zbog čega su se mnogi dizajneri na našim fidovima odlučili za farbanje svakog zida u belo. Ključno je da razumete podtonove u odabranoj nijansi kako se slučajno ne biste dobili bež ili sivi efekat.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Tamno-zelena

Zaglavljeni u enterijeru tokom većeg dela godine žudimo za otvorenim prostorom. Unesite spoljašnjost u enterijer uz pomoć zidova u bogato zelenoj boji. Videli smo svaku nijansu zelene u trendu – od umirujuće žalfije do dubokih šumskih nijansi.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Terakota

Još jedna nijansa inspirisana zemljom, terakota, nijansa između narandžaste i crvene. Koristite bogatu boju kako biste otvoreni prostor učinili prijatnijim ili dodajte dubinu prostoriji sa naglašenim zidom.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Bebi roze

Ružičasta je oduvek bila popularna boja za rasadnike i dečije sobe, ali odnedavno je dobila sofisticiraniji ton. Za razliku od živahne pink, ova nijansa je mekša i ima suptilan ton breskve.

Članak se nastavlja posle reklama


Vanit Jantrha/GettyImagsPlus