Najlepše šarene dnevne sobe

by | 17 marta, 2014
Dnevne sobe u boji

Svaka porodična kuća ima drugačiji koncept i temu, od modernog dizajna, minimalističkog, luksuznog do onog starinskog, svaki dom je priča za sebe. Pri kreiranju svog doma ili pri njegovom renoviranju jedna soba je važnija od svih ostalih, a to je dnevna soba.

Dnevne sobe u boji slika2

Dnevna soba je prostorija u kojoj provodite najviše vremena, u kojoj primate i zabavljate goste, u kojoj ostajete do dugo u noć uz neku knjigu ili film. Za sve oni koji žele da unesu boju i radost u svoj dom, ove dnevne sobe koje ćemo vam prikazati su sjajna inspiracija.

Dnevne sobe u boji slika3

Odabirom i unosom jakih i svežih boja dobićemo nekoliko prednosti. Neke od tih prednosti su jedinstven enterijer, osećaj razigranosti i veselja, izgled sobe u trendu.

Unošenjem svetlih boja kao što su narandžasta, žuta i druge svetlije boje, stvaramo atraktivan prostor koji će ostaviti jak utisak.

Dnevne sobe u boji slika4

Nove boje ne morate uneti samo preko bojenja zida, njih možete uneti i preko nameštaja i sitnih dodataka koje ćete ukombinovati u sobi.

Narandžaste kožne fotelje i stolice, crvene police za knjige, jarko zeleni stolić za kafu, su samo neke od opcija koje možete iskoristiti u vašem domu.

Dnevne sobe u boji slika5

Još jedan zanimljiv potez osvežavanja sobe jeste šarena i moderna slika na vašem zidu, koja osim lepog efekta može da bude i tema za razgovor.

Izvor: hzeointerior.com
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Obavezna polja su oznacena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.