Neobični stočići za ljubitelje klasike

by | 15 oktobra, 2013
Neobični stočići

Sigurno biste voleli da imate u svojoj dnevnoj sobi jedan ovakav štočić za kafu, koji veoma liči na sanduk iz nekih davnih vremena.

Iako se ne može reći da su baš zastupljeni u domaćinstvima, ukoliko vam se dopadaju, slobodno se opredelite za stočiće ovakvog dizajna jer su njihove prednosti brojne.

Lako se uklapaju u enterijer

Najčešće su tamnih tonova, pa su pogodni za prostore svetlih boja, a najbolje se uklapaju u dnevni boravak u kojem preovlađuju nijanse kao što su krem i žuta.

Ovaj sanduk-stočić inače možete postaviti u bilo koju prostoriju: dnevni boravak, trpezariju, spavaću…

Sanduk-stočic Drveni sanduci

On takođe može stajati na svakom mestu u prostoriji, na primer, u uglu trpezarije pa u njega možete odlagati posuđe i druge potrepštine. Nemojte ga držati u kuhinji, sem ako ona nije velika i prostrana.

U njih može stati mnogo stvari

Ako je sto velik, on može služiti kao prostor za skladištenje. Bili biste iznenađeni šta sve može stati u njega: lampe, knjige, posuđe i ostale masivne stvari.

Izdržljivi stočici

To vam naročito može značiti ako kuburite sa prostorom u spavaćaj ili dnevnoj sobi. Pored toga, ovi stolovi su izrađeni od kvalitetnog materijala, izdržljivi su i dugotrajni.

Savršeno su postolje za razne dekorativne predmete

Sto će izgledati predivno ako na njega postavite, recimo, grnčariju, ali i razne druge dekorativne detalje ručne izrade. Čak možete dodati lični pečat tako što ćete na njega naslagati stare gramofonske ploče.

Višenamenski stočicEnterijer dnevne sobe

Igrajte igre za ovim stolom

Ako ne znate šta da radite tokom jesenjih tmurnih popodneva, postavite nekoliko stolica oko ovog stočića-sanduka i igrajte neku zanimljivu društvenu igru sa članovima porodice.

Kožni nameštaj

Izvor: irepairhome.com


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Obavezna polja su oznacena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.