22.09.2013 Dnevna soba

Stolice jedinstvenog dizajna predstavljene na Sajmu enterijera u Parizu

Na čuvenom pariskom sajmu enterijera i dekora Maison&Objet, rumunska dizajnerka Irina Neacsu lansirala je najnoviju kolekciju stolica, koja označava potpuno novi pravac u razvoju njenog brenda „Thecraftlab“.Maison&Objet

Reč je o tapaciranim stolicama sa neobičnim printovima, na kojima su oslikani razni likovi iz popularnih crtanih serija.

Svaka stolica predstavlja po jedan lik, unikatna je i ručno izrađena, kombinujući različite materijale i tehnike izrade svojstvene pomenutom brendu.

Tapacirane uvrnute stolice Tapacirane uvrnute stolice slika 2

Na veb-sajtu poznate dizajnerke nalaze se dve kategorije proizvoda: prvu čini kolekcija unikatnih proizvoda koji su i do sada reprezentovali pomenuti brend, i kategorija koja obuhvata novu grupu serijskih proizvoda sa štampom na tekstilu prema originalnim ilustracijama Irine Neacsu.

Uvrnute stolice Uvrnute stolice slika 2

Sve stolice iz prve kategorije mogu se naručiti sa personalizovanim elementima, dok se duplikati izrađuju uz zadržavanje osnovnih odlika jedinstvenog dizajna. Iz nove kategorije proizvoda dostupni su duplikati koji su izrađeni u serijama različitog obima, pa im je stoga i cena niža.

Izvor: freshome.com
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije