Viseća lampa
05.06.2018 Dnevna soba

Originalni svetlosni izvori

Pri uređenju enterijera dizajneri često polaze od rasvete kojoj posvećuju sve više pažnje. Ipak, najvažnije je da se rasvetna tela uklope u ambijent i tako stvore razigrane prostore.
Mala viseća lampa Aplomb izrađena je od betona. Lampu su dizajnirali Paolo Lucidi i Luca Pevere a proizvodi je Foscarini (Showroom Lusso).

Luster lampa Luster visilica
Dizajn lampe Uto potpisuje Lagranja Design. Foscarini je proizveo prvi model koji je u stanju da u potpunosti sarađuje sa željama korisnika. Uto je napravljen od elastične silikonske gume, a pogodan je i za spoljnu upotrebu zahvaljujući obliku zvona. Može se pronaći u salonu Showroom Lusso.
Visilica TROY3 izrađena je u kombinaciji nikl i opal stakla. Dužina visilice je 110 cm, a širina je 72 cm.

PROČITAJTE I… Zabavne lampe u retro stilu

Luster Giorgio Cattelan Luster Flowers

Visilica od belog poliuretana deo je proizvodnog programa italijanskog proizvođača . Dizajn potpisuje Giorgio Cattelan, a više informacija možete dobiti na: www.artenterijeri.com
Luster Saloon Flowers 9 deluje vrlo interesantno i lako se uklapa u moderno uređene enterijere. Dimenzije: 116x60x60 cm. Luster se može se kupiti u salonu Kare.

PROČITAJTE I… Lampe neobičnog i zabavnog dizajna

Lampa Luca Nichetto Luster Cattelan STC studio

Dizajn lampe Troag potpisuje Luca Nichetto, a proizvodi je Foscarini. Viseća lampa interesantnog oblika savršeno se uklapa u moderno opremljene enterijere. Toplinu joj daje drvo od kog je napravljena (Showroom Lusso).
Lampa Calimero deo je proizvodnog programa italijanskog proizvođača Cattelan, dizajn potpisuje STC studio. Visilica ima abažur u transparentnom ili hromiranom metakliratu, zlatnom ili bakarnom čeliku.

Italijanski luster Stakleni luster

Lam iz Italije proizveo je seriju lustera BOHÈME. Trostruka visilica na metalnoj konstrukciji sa ručno dekorisanim staklom može se kupiti u Novoluxu.
Stakleni lusteri serije Lumi izrađuju se od ručno duvanog stakla u beloj boji. Proizvodi ih Fabbian, prave se u različitim dimenzijama i oblicima, koji mogu i da se kombinuju (Novolux).

PROČITAJTE I… Staklo, krhka lepota

Šareni luster Zidna ili podna lampa
Luster Parecchi Cinque deo je prodajnog programa salona Kare. Savršeno će se uklopiti u vašu moderno opremljenu dnevnu sobu i učiniti je vedrijom. Dimenzije: 150x50x50 cm.
Model koji se proizvodi kao visilica, zidna ili podna lampa, sa abažurom koji se postavlja u horizontalnom ili vertikalnom položaju, po želji kupca. Abažur je od poliuretana bele boje. Visilicu Astra proizvodi Cattelan, a dizajner je Piero De Longhi.

OSTATAK TEKSTA NAĆI ĆETE U NOVOM BROJU MAGAZINA BRAVACASA!

PRATITE NAS I NA FACEBOOKU: bravacasa.rs
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije