09.10.2013 Dnevna soba

„Potopljena“ dnevna soba za potpuno drugačiji dom

„Potopljene“ ili „uronjene“ dnevne sobe bile su izuzetno popularne pre nekoliko decenija. Iako su privlačile pažnju svojim glamuroznim izgledom, ovakvi dnevni boravci su iz nekog razloga polako izlašli iz mode, da bi u poslednje vreme doživeli veliki „kambek“.

Ukoliko razmišljate o preuređenju životnog prostora, opredelite se za nešto potpuno drugačije, nešto po čemu će se vaš dom razlikovati od drugih.

Garniture za sedenje Potopljen prostor za opustanje

Garniture za sedenje koje izgledaju kao da su utonule u prostor uneće sasvim nov kvalitet u vašu dnevnu sobu ako budete imali dovoljno smelosti da je uredite na ovaj način.

Ako vam se dopada ideja o „potopljenom“ dnevnom boravku, slobodno je sprovedite u delo, jer će vaš dom dobiti sasvim novu dimenziju.

Kamin u sobi Potopljena dnevna soba

Mnogi domovi se odlikuju velikim prostorijama koje su toliko pretrpane stvarima da u njima jedva možete disati. Zato je „potopljena“ dnevna soba dobra ideja, jer ona bolje vizuelno ograničava jednu oblast, pružajući priliku da prostorija izgleda veće i atraktivnije.

Štaviše, postoji mnoštvo trikova i saveta u vezi sa uređenjem ovakvih dnevnih soba, tako da zaista imate brojne mogućnosti da iskoristite prostor na najbolji mogući način.

Garnitura za sedenje Jastuci za sedenje

Ukoliko se opredelite za „potopljenu“ dnevnu sobu, nije vam potrebno mnogo novca. Vodite računa da je ne pretrpate stvarima, jer ako to učinite, „uronjena“ oblast sa garniturom za sedenje izgubiće svoju centralnu poziciju, koju neizostavno treba da ima.

Kamen u enterijeru Moderna dnevna soba

I ovog puta imajte na umu pravilo da je manje – više i dajte prednost kvalitetu u odnosu na kvantitet.

Izvor: amazinginteriordesign.com
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije