Vintidž ilustracija
07.10.2013 Dnevna soba

Prava slika za vašu šik dnevnu sobu

Umetničko delo na zidu oplemenjuje prostor dnevnog boravka, daje mu novu dimenziju naglašavajući njegovu emocionalnost i energiju, stoga je važno odabrati sliku koja će odražavati vlasnikov lični stil i ukus.

Pri tome se treba pridržavati zlatnog pravila da je bolje odabrati jednu ali vrednu sliku nego nekoliko banalnih koje se samo dobro uklapaju sa nameštajem.

Lepotu neodoljive vintidž ilustracije, koje dnevnom boravku daje šik i modernu notu, naglašava zlatni ram.

Boho ilustracija

Mala ali moćna ilustracija smeštena iznad sofe ističe živost i blistavost ambijenta u ovoj boemskoj dnevnoj sobi i sjajno se uklapa sa ostatkom dekora.

Šik vintidž poster

Ako ste ljubitelj vintidž postera, sigurno će vam se dopasti ova ideja. Ovaj ‘fensi’ vintidž plakat preko celog zida sigurno će dati vašoj dnevnoj sobi dozu lucidnosti.

Apstraktna ilustracija

Interesantna razigrana simetrija u kombinaciji sa svetlim pastelnim bojama čini ovo umetničko delo izuzetnim. Njegova jedinstvenost uneće svetlost u vašu dnevnu sobu i dati joj notu šik razdraganosti.

Apstraktna umetnost iznad kamina

Umetničko delo apstraktne kompozicije najčešće biraju dinamični ljudi, ljubitelji moderne umetnosti.

Tufne na zidu

Na prvi pogled prazno platno sa nekoliko tufni možda izgleda besmisleno u dnevnoj sobi, ali ako malo bolje pogledate uočićete dublji smisao ovog umetničkog dela.

Panel platno sa omiljenim citatom

Multi panel platno sa vašim omiljenim citatima je odlična ideja za dnevnu sobu čiji je enterijer uređen u industrijskom stilu.

Izvor: amazinginteriordesign.com
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije