Prefinjeni dizajn zidnih lampi

by | November 23, 2014
Nastro lampa

Unutrašnja dekorativna rasveta za vaš dom ali i za moderno opremljene poslovne prostore i salone. Unesite novu dimenziju u svoj život, osvetlite i oplemenite prostor pomoću moderno dizajniranih zidnih lampi.

Kolekciju Nastro proizvodi Metalspot. Ovaj model dostupan je u halogenoj, fluo i metalhalogenoj verziji. Dimenzije: 35x13x13 cm. Prodajno mesto: Novolux.

Dizajn ove interesantne zidne lampe potpisuje Frančesko Rota.Karakteristika lampejeste staklo Pireks, koje pruža indirektno osvetljenje. Struktura je od poliranogaluminijuma.
Info: [email protected].

Članak se nastavlja posle reklama

Rota lampa Kwark lampa

Model F13 Kwark, koji se proizvodi kao zidna lampa ili plafonjera, deo je proizvodnog programa kompanije Fabbian. Rešetkasta struktura od livenog aluminijuma ostavlja se u prirodnoj finituri ili seboji u belo. Dimenzije: 56x56x14 cm. Može se kupiti u Novoluxu.

Zidnu lampu prefinjenog izgleda dizajnirali su Roberta Vitadello, Stefano Traverso i Monica Graffeo. Izvezena tkanina oivičena je bakarnim ramom, koji i formira ovaj neobični oblik lampe BON TON. Info: [email protected].

Članak se nastavlja posle reklama

Bonton lampa Bloob lampa

Atraktivni model zidne lampe Bloob 124035 10 proizvodi Foscarini. Izrađuje se od polietilena u beloj boji. Dimenzije: 46×16 cm. Može se kupiti u salonu Novolux.

Članak se nastavlja posle reklama

Zidna lampa Pascal deo je prodajnog programasalona nameštaja Kika.

Pascal lampaGracia lampa

Članak se nastavlja posle reklama

Plafonska lampa Gracia izrađena je od mesinga. Prečnik joj je 50 cm. Može se kupiti u Kiki.