Prefinjeni dizajn zidnih lampi

by | 23 novembra, 2014
Nastro lampa

Unutrašnja dekorativna rasveta za vaš dom ali i za moderno opremljene poslovne prostore i salone. Unesite novu dimenziju u svoj život, osvetlite i oplemenite prostor pomoću moderno dizajniranih zidnih lampi.

Kolekciju Nastro proizvodi Metalspot. Ovaj model dostupan je u halogenoj, fluo i metalhalogenoj verziji. Dimenzije: 35x13x13 cm. Prodajno mesto: Novolux.

Dizajn ove interesantne zidne lampe potpisuje Frančesko Rota.Karakteristika lampejeste staklo Pireks, koje pruža indirektno osvetljenje. Struktura je od poliranogaluminijuma.
Info: [email protected].

Rota lampa Kwark lampa

Model F13 Kwark, koji se proizvodi kao zidna lampa ili plafonjera, deo je proizvodnog programa kompanije Fabbian. Rešetkasta struktura od livenog aluminijuma ostavlja se u prirodnoj finituri ili seboji u belo. Dimenzije: 56x56x14 cm. Može se kupiti u Novoluxu.

Zidnu lampu prefinjenog izgleda dizajnirali su Roberta Vitadello, Stefano Traverso i Monica Graffeo. Izvezena tkanina oivičena je bakarnim ramom, koji i formira ovaj neobični oblik lampe BON TON. Info: [email protected].

Bonton lampa Bloob lampa

Atraktivni model zidne lampe Bloob 124035 10 proizvodi Foscarini. Izrađuje se od polietilena u beloj boji. Dimenzije: 46×16 cm. Može se kupiti u salonu Novolux.

Zidna lampa Pascal deo je prodajnog programasalona nameštaja Kika.

Pascal lampaGracia lampa

Plafonska lampa Gracia izrađena je od mesinga. Prečnik joj je 50 cm. Može se kupiti u Kiki.


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Obavezna polja su oznacena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.