Pretvorimo dom u najlepšu bajku

by | 31 decembra, 2020

 

Nekada nam je potrebno samo malo inspirativnih misli kako bi nam  skrenule pažnju sa svakodnevnih, ne tako laganih izazova i baš zato je vreme da ne štedimo prazničnu euforiju i odmah je pojačamo na maksimum.

Dekorisanje doma za predstojeće praznike pravi je kreativan izazov za sve ukućane.

Novogodišnja i božićna dekoracija utopljava i najhladnije ambijente, zato u ovom slučaju važi pravilo „više je više“. Koju god boju da smo odabrali kao dominantnu u izboru dekoracije, važno je da znamo da ni u kom slučaju nismo pogrešili jer praznični period predstavlja upravo to – igranje i razvijanje mašte i kreativnosti. Sa nekim bojama možemo postići ambijent pun topline i iskričavog zvezdanog sjaja, dok će sa nekim drugim biti manje topline, ali će bajkovitost i otmenost biti na najvišem nivou.

Ako, pored dekoracije, želimo da utoplimo dom i novim komadima nameštaja, dizajneri enterijera Forma Ideale preporučuju kolekciju SARDINIA u toplom dekoru artisan hrasta. Kolekcija SARDINIA predstavlja najcelovitiju kolekciju u asortimanu Forma Ideale, jer se sastoji od čak 18 elemenata. Svi elementi su detaljno i inovativno dizajnerski osmišljeni, tako da se lako prilagođavaju prostoru, pa su pogodni za uređenje čitavog doma, od dnevne i spavaće sobe, pa sve do predsoblja.

Ovu kolekciju nameštaja karakteriše moderan dizajn, a jedan od benefita, koji doprinosi estetici, je i mogućnost ugradnje dodatne rasvete, koja će uneti dodatnu magiju u prazničnu atmosferu. Dizajneri enterijera Forma Ideale ističu kolekciju SARDINIA i zbog iskoraka u dizajnu koji je postignut toplinom naturalnog i rustičnog dekora artisan hrasta sa jedne i primesama suptilnih crnih elemenata dekora na frontovima i industrijskim karakteristikama ručica i ostalih elemenata u dekoru metala, sa druge strane.

 

Neke od elemenata iz ove fenomenalne kolekcije, koje svakako možemo kupiti pojedinačno, lako ćemo uklopiti uz ostatak nameštaja, a preporuka je praktična vitrina SARDINIA POP, kao idealno rešenje za izlaganje praznične dekoracije. Pored „novogodišnje uloge“, nakon praznika će se takođe istaći njen estetski, ali i funkcionalni momenat.

I TV polica SARDINIA TV 170 , a uz nju i zidna polica SARDINIA ZP su još neki od elemenata koje možemo pridružiti postojećem ambijentu. Dodatno osvetljenje koje pruža TV polica, a koje se ugrađuje po želji, zasigurno neće ostaviti ravnodušnim nijednog člana porodice, ali i goste koji se priključe gledanju omiljenih novogodišnjih filmova.

 

Vreme je da pokažemo ljubav i nežnost, da stvorimo brdo lepih osećanja i uspomena i da pružimo sebi, ali i najmilijima, odmor kakav zaslužujemo. Upravo zbog toga važno je da pružimo svom domu malo više pažnje i uredimo čarobne ambijente za uživanje jer kada je u domu toplo, toplo je i oko srca, kolika god da je zima napolju. Još ukoliko se prepustimo mašti, bićemo na pravom putu da na idealan način započnemo 2021. godinu, a onda spremni i sa radošću možemo krenuti u nove dane!