dnevni boravak
01.06.2013 Dnevna soba

S potpisom klasike

Klasični stil uređenja oduvek je bio inspiracija mnogim dizajnerima nameštaja i opreme za dom. Iako se sve češće upotrebljavaju novi, moderni materijali za njihovu izradu, otmenost i elegancija ostaju i te kako prepoznatljivi.

Prefinjenost se postiže dobrim odabirom stvari koje će biti lična karta vašeg doma. Da biste prostor učinili prefinjenim, preporučujemo vam podnu i stonu lampu Arlington, sačinjene od nerđajućeg čelika i mermera, luster Kondor od nikla, sofu Clint Eastwood, presvučenu vunenom tkaninom, i klub-sto Prado od nerđajućeg čelika i stakla.

Klasični stil
Kamin Sandstone od antičkog gipsa; klub-sto Metropole od nikla (120x70x46 cm); stona lampa Silom od crnog nikla i luster La Coupole, prečnika 106 cm i visine 125 cm. Ovi elementi prostor čine neverovanto otmenim i elegantnim.

Klasični nameštaj

U ovom klasično opremljenom enterijeru vidimo stonu lampu Mirror Glas, od ogledala, visine 77 cm; stonu lampu Arlington Crystal, od nikla, visine 64 cm; luster Maritime, prečnika 48 cm i visine 64 cm, od aluminijuma; sofu Corbusier, presvučnu satenom i aluminijumski klub-sto Catalina (134x71x35 cm). Kamin Sandstone sačinjen je od gipsa.
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije