Aktraktivan regal
26.11.2014 Dnevna soba

Saveti za uređenje enterijera stana

Enterijer ispunjen nameštajem čistih i jasnih linija koje nameću najnoviji trendovi, ugodan je za stanovanje i jednostavan za održavanje. U modernim uslovima stanovanja, gde ograničenja u kvadraturi i raspored prostorija često nalažu da one budu višenamenske, neophodna su i specifična rešenja. Minimalizam elemenata upotpunjen nizom detalja uneće dinamiku u prostor.
Atraktivna kombinacija regala Avangardia namenjena je efektnom osveženju dnevnog boravka. Kombinacija crnog i surf belog dezena stilski će profilisati ambijent, dok će simetrično pozicioniranje oba ili jednog regala uticati na racionalnu organizaciju prostora (Forma Ideale).

Polica od medijapana Polica za veće prostore

Modularni elementi modernog izleda deo su ponude italijanskog proizvođača nameštaja Jesse. Elementi su različitih dimenzija, sačinjeni od medijapana u visokom sjaju, a dostupni su u više različitih boja.

Zidna polica namenjena moderno opremljenim prostorima sačinjena od medijapana, izuzetno je modernog dizajna. Pravi se u različitim bojama i dimenzijama. Proizvodi Jesse iz Italije, a deo je ponude salona Natuzzi (www.artenterijeri.com)

Komoda za tv Neobične police

Niska komoda za TV proizvodi se u beloj i wenge boji, a postoji i mogućnost dodavanja staklene pregrade. Pripada seriji Link, poznatog italijanskog proizvođača nameštaja COM.P.AR. Može da se kupi u salonu nameštaja Novolux.

Moderno dizajnirana zidna kompozicija sastavljena iz više različitih elemenata učiniće vaš dnevni boravak posebnim. Kupcima je na raspolaganju veliki broj boja i mat ili sjajna završna obrada. Proizvodi Jesse iz Italije, a više informacija možete dobiti na www.artenterijeri.com.

Metalna polica i ogledalo Metalna polica
Metalnu konzolu, sa staklenim policama u crvenoj, beloj ili crnoj boji, proizvodi COM.P.AR (Italija) a prodaje se u salonima Novolux. Postoji mogućnost kombinovanja sa ogledalom u istoj boji. Na fotografiji pored vidimo i police iz iste serije, koje mogu biti u crvenoj ili tamnobraon boji.

Police za dnevnu sobu Polica za knjige
Svi elementi su modularni, manjih ili većih dimenzija, tako da se mogu sklapati u veliki broj kombinacija. Materijal je isključivo medijapan furniran u orahu ili wenge ili pak lakiran mat ili u visokom sjaju. Izbor boja je velik. Svaka kompozicija može biti jedinstvena, u zavisnosti od prostora.

Komoda je izrađena od univera u visokom sjaju i sa ostatakom nameštaja i podom prostorije stvara adekvatan kontrast u odnosu na zidove. Upotrebom kliznih vrata ispunjenih staklom u boji zidova stvara se jasna veza sa ostatkom prostora a, istovremeno, komoda dobija na funkcionalnosti (salon Eduro).
Police za knjige
Korišćenjem tamnog univera za izradu pregradnog zida pravi se željeni kontrast i razdvajaju se prostorije. Donji deo pregrade napravljen je u vidu komode sa kliznim vratima ispunjenim satiniranim staklom, a gornji deo je zamišljen kao biblioteka sa nepravilno raspoređenim policama da bi se omogućila prozračnost i izbeglo smanjenje prostora (salon Eduro).
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije