Sofisticirana ljubičasta

by | March 7, 2018
Casa enterijer

Ljubičasta boja sama po sebi označava sofisticiranost, veru, ženstvenost. Može biti tamna boja kada se koristi sama ali kada se kombinuje sa drugom bojom može stvoriti veoma lep ambijent.

Stressless Paradise Medium nameštaj za dnevni boravak odlikuje izuzetna udobnost zahvaljući visokim naslonima. Proizvodi Ekornes iz Norveške a prodaje se u salonu Casa Enterijeri.

Arte tepisi Tapete

Neodoljivi tepisi iz kolekcije Joy ispuniće vaš prostor radošću i pozitivnom energijom. Pravougaoni ljubičasti tepih, sastav akril, debljina 11 mm, proizvođač Arte Espiha iz Holandije. Cena po m2 iznosi 10.900 din./99e (Galerija Podova). Dezenirani tapet iz kolekcije Esprit V može da se kupi u salonu Mega.

Ljubičaste police Ljubičasta stolica

Polica za knjige i dekorativne predmete pleni svojim jednostavnim izgledom, ne zauzima mnogo mesta. Sačinjena je od medijapana u ljubičastoj boji. Ljubičasta fotelja sa aplikacijom psa ima drvenu osnovu i presvučena je pamučnim materijalom. Deo je ponude salona Kare.

Lars Contzen tepisi Ljubičasti plakar

Tapete iz kolekcije Lars Contzen, u ljubičastoj i beloj boji sa ljubičastim dezenom, možete kupiti u salonu Mega. Plakar u kombinaciji bele i ljubičaste, sa kliznim vratima, može da se uradi po meri vašeg prostora. Više informacija možete dobiti u salonu Eduro.

Ljubičasta kuhinjaLjubičasti nameštaj

Ne bacajte stari nameštaj! Zahvaljujući predivnim mebl štofovima koje proizvodi Designers Guild, možete da mu date sasvim nov izgled. Zidni sistem elemenata za kuhinju ili dnevni boravak možete i sami da osmislite. U prodavnici pločastog nameštaja Dipo možete da naručite elemente različitih dimenzija, od medijapana u mat ili sjajnoj varijanti.

Velux prozori Ljubičasti tepih

Svetski poznata kompanija koja proizvodi krovne prozore – Velux, izradila je u saradnji sa Karimom Rašidom kolekciju roletni jedinstvenog dezena koji se uklapaju u savremene enterijere.  Pravougaoni tepih iz kolekcije Cool Glamur sačinjen je od poliestera, debljine je 50 mm, i deo je ponude Galerije Podova.