21.10.2019 Dnevna soba

Somfy unutrašnji zasenčivači- ušteda energije i kućnog budžeta

Vizija stvaranja komfornog životnog okruženja za Vaše najdraže,  bila je pokretač kreiranja koncepta koji omogućava kvalitetniji stil života. Počev od svakodnevnih, naizgled malih stvari, do onih koje se tiču bezbednosti vaših domova- Somfy inteligenta  rešenja zahtevaju minimum naprezanja, a pružaju maksimalnu udobnost!

Ove jeseni, uživajte u blagodetima sunčevih zraka i jednostavnosti kontrole motorizovanih  unutrašnjih zasenčivača. Zahvaljujući nečujnim i bežičnim, motorizovanim sistemima i upravljačima za unutrašnje zasenčivače, sada ste u prilici da kreirate ambijent koji u potpunosti odgovara vašim potrebama. Opustite se i uživajte u popodnevnom odmoru sa prijateljima ili porodicom, ne propuštajući ni najmanji zračak sunca. Uz senzor za sunce, zasenčivači će prilagođavati svoj položaj tako da vaši domovi, uvek budu ispunjeni  prirodnom svetlošću i da vam pruže maksimalno uživanje i opuštanje u baš svakom trenutku.

Koji su to razlozi zbog kojih biste se odlučili za motorizaciju unutrašnjih zasenčivača?

  • Priuštite sebi i svojoj porodici maksimalan komfor

Vreme koje provodite u svom domu je najvažnji deo dana i neka bude i najprijatnije. Uz upotrebu daljinskog upravljača, tableta ili pametnog telefona, prijatna atmosfera je na samo par klikova od vas.

  • Tišina u kojoj ćete uživati

Bešuman sistem rada unutrašnjih zasenčivača obezbeđuje savršene akustične performanse.  Trenuci potpunog mira i opuštanja u tišini regenerisaće um i telo i pripremiti vas za nove radne obaveze

  • Ušteda u energiji i kućnom budžetu

Motorizovani unutrašnji zasenčivači, zahvaljujući senzoru za sunce, štede energiju prilagođavajući svoj rad spoljašnjim uslovima. Zahvaljujući tome, možete da efikasnije kontrolišete troškove za energiju.

  • Kreirajte enterijer koji u potpunosti odgovara vašim željama i potrebama

Uživajte u prirodnom osvetljenju i izboru savršenog ambijenta u potpunosti prilagođenog svim vašim potrebama!

Više o Somfy unutrašnjim zasenčivačima, možete pročitati OVDE

Connexoon Window aplikacija

Uz TaHoma interfejs za automatizaciju, Connexoon aplikaciju i pametni telefon, jednostavno izaberite da li želite da otvorite ili zatvorite svoje zasenčivače kada se svetla uključe ili isključe. Snimite željeni režim rada i uživajte u komforu koji Somfy kreira za vas!

Kroz jednostavno rukovanje ovom aplikacijom, možete optimizovati grejanje ili rad klima uređaja, kontrolisati rad prozora i roletni, kao i kontrolišete jačinu osvetljenja uz snimanje željenog šablona koji u potpunosti odgovara Vama i Vašoj porodici.

Aplikacija Connexoon window, takođe možete download-ovati  putem App Store i Google Play

U svakom trenutku, pozivamo Vas da više informacija potražite na našem sajtu somfy.rs jer zajedno možemo kreirati bezbedan, komforan i topao dom za Vas i Vaše najmilije.

 
još iz kategorije