Srce vaše dnevne sobe

by | 12 aprila, 2018

Klub-stolovi su detalj koji vaš dnevni boravak može učiniti atraktivnijim i funkcionalnijim. Zaslužuju posebnu pažnju jer su neizbežni prilikom opremanja enterijera. Praktični klub-stolovi atraktivnog dizajna uklapaju se u razne stilove opremanja enterijera.

Vittor Italian Agency predstavlja Piu’, čelični klub-sto italijanskog proizvođača SABA Italia, čiji dizajn potpisuje Giuseppe Vigano. Postoji u svim bojama i u različitim dimenzijama. Može se nabaviti u salonima Lusso

Klub sto metalno postolje Praktičan klub sto

Klub-sto sa slike deo je kolekcije Miro. Metalno postolje može biti u hromu, crno ili belo, a ploča od medijapana u crnoj, beloj, narandžastoj ili zelenoj boji. Postoje dve različite dimenzije ovog stola. Proizvodi ga COM.P.AR a možete ga nabaviti u prodajnim objektima Novoluxa.

Set od tri stola izrađenih u akrilu u lounge-retro stilu pogodan je za male prostore jer lako može da se složi tako da zauzima što manje prostora. Po potrebi se mogu izvući stolovi koji se nalaze jedan ispod drugoga. Ovaj set možete kupiti u salonu Kare.

Neobican klub sto
Klub-sto Mirror vrlo atraktivnog dizajna izrađen je od medijapana obloženog ogledalom. Ovaj neobičan i zanimljiv sto, takođe, možete kupiti u salonu Kare.

Klub sto sa ukrasnim staklom
Klub-sto Venezia proizvodi COM.P.AR. Izrađuje se u belom ili crnom medijapanu sa umetnutim ukrasnim delom od Murano stakla. Postolje stola je hromirano. Ovaj sto možete nabaviti u Novoluxu.


Tags:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Obavezna polja su oznacena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.