SVETLUCAVI EFEKAT BLISTAVOG SJAJA NA OBOJENIM POVRŠINAMA

by | 18 oktobra, 2016

Želite da postavite magičnu zvezdu na plafonu dečije sobe? Želite da prikažete efekte koji sijaju u mraku na zidovima dnevne sobe ili hodnika? Koristite Taika Glow lak koji pruža efekat svetla na različitim površinama, od tapeta do drvenih podova.

Tikkurila Taika Glow je vodorazredivi lak koji sija u mraku i koristi se za kreiranje efekta blistavog sjaja koji traje i do 6 sati na obojenim površinama u unutrašnjim prostorijama – spavaće, dnevne i dečije sobe! Efekat je najvidiljiviji na beloj/svetloj podlozi u mračnoj prostoriji, a zahteva da upije dovoljno dnevne svetlosti pre mraka. Taiku Glow možete koristiti i za obeležavanje stepenica i izlaza u slučaju opasnosti, što povećava bezbednost u mraku.

Bravacasa

Color Studio je funkcionalni prostor modernog dizajna gde potrošač može da dođe po savet arhitekte, besplatno, svakodnevno, bez zakazivanja. Arhitekta, koji je tamo od 9-17h, stoji na raspolaganju za sva pitanja koja se tiču uređenja enterijera i eksterijera. Ne samo da može da posavetuje, već je u mogućnosti da na licu mesta pokaže kako izgleda određena boja pod tri vrste svetla, kako se nanosi na zidove, izbor tapeta, rešenja za dečije sobe, kancelarije, sve prostorije u domu.

Tikkurila Color studio nije samo privilegija Beograda, već je takav objekat otvoren i u Novom Sadu, a isti će se otvarati na celom regionu Balkana. U Color Studiju možete pronaći proizvode sa kojima ćete imati mogućnost da stvarate umetnost u svom životnom ili radnom prostoru.

Bravacasa (1)
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Obavezna polja su oznacena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.