Udoban dnevni boravak

by | 23 aprila, 2013
Dnevni boravak garnitura

Posle napornog radnog dana najviše prija opuštanje u dnevnom boravku s najbližima. Za potpuno uživanje pobrinuli su se proizvođači garnitura za dnevnu sobu.

Na naslovnoj slici je prikazan luksuzni dnevni boravak poznatog italijanskog brenda Cornelio Cappellini.  Udobne kožne fotelje Justin dominiraju prostorom. Pored njih se nalazi po jedan sto Herbert (6039×77 cm), čiji su gornji delovi presvučeni kožom. Klub-sto prekriven ogledalima odlično se uklapa u ambijent (salon Dezen).

Sofa CalligarisSofa Kare
Na fotografiji su proizvodi italijanskog prozvođača nameštaja Calligaris: sofa Grace Romantic, koja može biti presvučena tkaninom ili kožom, stočić Symbol i komoda Mag. Tepih, lampe i ostali asesoar takođe proizvodi Calligaris (Novolux). (slika levo)
Savršena kombinacija kvaliteta i dizajna odlikuju sofu Lorenzo, koji je deo ponude salona Kare. Konstrukcija sofe je od drveta, punjena je poliuretanskom penom i presvučena visokokvalitetnom kožom.(slika desno)

Italijasnka ugaona garnituraUgaona garnitura
Model Invitation, proizvođač Alpa Salotti, uvoznik Emmeti Design Italy. Radi se u koži (šest kategorija) i štofu (pet kategorija), korpus je izrađen od drveta. Mogućnost menjanja štofa na zadnjem delu i na jastucima za sedenje.Punjen je poliuretanskom penom i specijalnim materijalom za punjenje jastuka Dacron. Rukonasloni imaju mehanizam. Umesto nogara model ima bazu od čelika u visokom sjaju, visine 8 cm. (slika levo)

Ugaona garnitura Livigno u obliku ćiriličnog slova P ima dimenzije 212x335x162 cm i tapacirana je u štofu. Proizvodi Candy iz Nemačke, a prodaje se u Coridor Centru.(slika desno)


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Obavezna polja su oznacena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.