Geppetto u doba korone

by | July 2, 2020

Tekst: Marina Kocić

Istraživali smo kako su neki naši privrednici provodili dane u izolaciji. Nesvakidašnja situacija uticala je na prinudno smanjenje obima posla, ali je i kreativnim ljudima od zanata dala vremena da se sa uživanjem posvete onome što najviše vole.

U periodu koji je iza nas, kada smo bili prinuđeni da većinu vremena provodimo kod kuće, postalo je očigledno da udobnost i komfor doma u kome provodimo vreme nije stvar koju treba da zanemarimo. Upravo je udobnost, ali i kvalitet, ono na šta salon nameštaja Geppetto stavlja akcenat.

Pančevački brend, broj jedan kada je kvalitet nameštaja u pitanju, sa timom stručnih dizajnera i radnika iz Korone je izašao bogatiji za novu kolekciju. Novonastalo stanje u vezi sa pandemijom nije ih pokolebalo, već su, naprotiv, svojom kreativnošću i radom pobedili strah i dosadu. Iz izolacije izrodilo se nešto na šta možemo biti ponosni da je poteklo baš iz našeg Pančeva: nova kolekcija nameštaja Santorini.

Linija Santorini inspirisana je najintrigantnijim ostrvom Egejskog mora. Igra svodova i lukova, oblika i boja lako će se uklopiti u vaš dom ukoliko volite nenametljiv, a ipak moderan i prefinjen nameštaj. U sklopu ove kolekcije u ponudi su komoda, TV-komoda, vitrina i noćni stočić.

Komoda Santorini privlači pažnju svojom elegancijom i, poput osunčanih svodova istoimenog ostrva, opustiće vas i samim pogledom na nju. TV-komoda udahnuće novi život vašem dnevnom boravku, čineći vas ponosnim što posedujete jedno pravo malo umetničko delo. Uz ostale komade ove nove linije, svedena kombinacija stakla i najfinije obrađenog drveta Geppettove nove vitrine pretvoriće vaš životni prostor u oazu mira u kome ćete vreme provoditi sa uživanjem, u dom koji je potpuno opremljen za vaš savršeni ugođaj. Lakoća oblina odiše jednostavnošću i posebnim stilom namenjenim svima koji vole originalan i atraktivan nameštaj izrađen po najvišim standardima tržišta.

Verujemo da će Geppetto i ovog puta odgovoriti vašim očekivanjima, u šta se možete i sami uveriti ako posetite naš salon nameštaja, koji je smešten na samo nekoliko kilometara od prestonice i našeg grada, na adresi Pančevački put 83.

www.geppetto.rs