KOLEKCIJA GALA

by | April 28, 2022

 

Nastavak Gala priče je tu.

Naš dom je prostor u kom provodimo najdragocenije trenutke sa porodicom i dragim ljudima. Zato želimo da postignemo balans izmedju udobnosti, funkcionalnosti i estetike. Izbor adekvatnog nameštaja je ključni element prilikom opremanja enterijera.

Članak se nastavlja posle reklama

Sofisticirana elegancija, topli tonovi, modularnost i praktičnost glavni su motivi za izbor nameštaja iz nove kolekcije Gala koju je plasirala fabrika nameštaja Jela. Pored već dostupnih spavaćih soba i predsoblja, od sada i svoju dnevnu sobu možete opremiti nameštajem iz ove kolekcije. Prilikom kreiranja ove kolekcije, dizajneri iz Jele obratili su pažnju na prostorne mogućnosti dnevnih soba. Imajući to u vidu, napravili su kolekciju koja sadrži elemente različitih dimenzija. Oni se mogu prilagoditi manjim kvadraturama, ali i prostranim ambijentima sa većim potencijalom za kombinovanje i dobijanje željenog izgleda enterijera bez obzira na veličinu prostora. Kada govorimo o samoj kolekciji i njenim elementima, poseban dizajnerski detalj su zaobljene maske fioka od mediapana u dekoru Pacifik orah i ručice sa aplikacijom u istom dekoru. Diskretno LED osvetljenje unutar delova komoda sa zatamnjenim stopsol staklom, ostavlće poseban pečat u prostoru u kome porodica provodi najviše vremena.

Pored estetskih kvaliteta, ova kolekcija je funkcionalna, sa dosta mesta za odlaganje, mehanizmima za nečujno zatvaranje i površinom otpornom na fizička oštećenja. Uz predsoblje i spavaću sobu, izborom Gala dnevne sobe, zaokružite priču i kreirajte Gala dom. Za više informacija, poseti jela.rs

Članak se nastavlja posle reklama