Luksuz hotela u sopstvenom domu

by | May 17, 2013
Rolo mehanizmi dečji dezeni

Ukoliko primenjujete visoke standarde prilikom opremanja enterijera, klasične zavese i draperije neće ispuniti vaša očekivanja. Screen materijali su sve popularniji jer odlično štite od svetlosti i toplote, te postaju čest izbor kod opremanja ne samo poslovnih objekata i hotela već i stambenog porstora.

Paneli različitih boja

Preduzeće Mega nudi široku paletu novih proizvoda koji zamenjuju klasične zavese i draperije i služe za zaštitu od svetlosti i toplote. Razvoj tehnologije i masovna proizvodnja uslovili su pad cena ovakvih rešenja, koja su sada pristupačna i za upotrebu u stambenim prostorima, pa je interesovanje za njih sve veće. Visoki standardi prilikom opremanja enterijera sve su češći i u slučaju rezidencijalnih objekata visoke, ali i srednje klase, što sisteme čini zanimljivim i širem krugu potencijalnih kupaca.
Screen materijali različitih tehničkih karakteristika, koje Mega nudi u velikoj paleti boja, beleže veliku ekspanziju. Proizvode se u nekoliko debljina i struktura, što omogućava različitu svetlosnu i toplotnu propustljivost materijala. Pojedine grupe screenova ostvaruju razliku od nekoliko stepeni između spoljašnje i unutraš nje temperature i ponašaju se kao toplotni izolator. Ovaj aspekt dobija na značaju jer se tako štedi energija i štiti životna okolina.

Rolo zavese sa skrinovima

Fiberglas vlakna koja sadrži ovaj materijal omogućavaju normalan rad na računaru, čak i u slučajevima kada je površina monitora okrenuta direktno ka izvoru spoljne svetlosti. Ovo je posebno bitno u poslovnim zgradama, jer komforan rad nije uslovljen rasporedom radnih stolova. Izbor tekstura, boja i dezena screenova pruža adekvatna rešenja za različite namene i vrste objekata.
Postoje transparentni, štampani i black out materijali. Pored različitih boja i nijansi, štampani screenovi postoje u specifičnim varijantama (na primer, namenjenim dečjim sobama), kao i opšteprimenljivim dezenima (floralni motivi, imitacija strukture drveta…).
Pojedini screenovi iz Megine ponude mogu se, na zahtev kupca, raditi i u B1 standardu. Visoki zahtevi bezbednosti sve su češći, a treba naglasiti i da je zakonska obaveza prilikom opremanja hotela u kategoriji četiri zvezdice da materijali ispunjavaju zahteve B1 standarda. Dezeni se mogu pogledati u svim franšiznim prodavnicama Mege širom Srbije, gde postoje i uzorci sistema sa već montiranim screenovima. Screen materijali definitivno predstavljaju budućnost zaštite od svetlosti i toplote.


Tags: