Minimalistički zen u srcu vašeg doma

by | November 25, 2019

Dnevna soba treba da bude najpraktičnija i najbolje uređena prostorija u kući, jer večina ljudi svoje vreme najviše provodu upravo tu, a takođe je i prva prostorija koju gosti vide. Stoga dnevna soba mora najplastičnije da oslikava ukus svake porodice i njenom uređenju uvek treba posvetiti najviše pažnje te su dizajneri Forma Ideale spremili nekoliko saveta kako to da postignete na najlakši način.

Minimalistička dnevna soba je jedan od najlepših novih stilova u modernom dizajnu enterijera, i unosi osvetljenost, eleganciju i svežinu u svakodnevni život svake porodice. Ako se odlučite da uredite vašu dnevnu sobu, dobićete predivan prostor pun pozitivne energije gde ćete lako “napuniti baterije”.

Za početak odaberite najveći komad nameštaja, poput regala, u neutralnim bojama. Regal LENS, u crno-beloj kombinaciji daće vam podlogu za dalje uređenje istovremeno olakšavajući uklapanje sa vašom omiljenom bojom, koja god ona bila. Osim toga, ovaj regal, koji čine TV polica, vitrina i zidna polica, u kombinaciji bele lak folije i crnog drveta, sa poluzastakljenim elementima, uneće u vašu dnevnu sobu i notu futurizma.

Osim neutralnih boja, minimalizam podrazumeva i jasne linije i geometrijske oblike. Ako se odlučite za zidove u tamnim nijansama, osvežite prostoriju svetlijim prostirkama. Ali ako se pak odlučite za zidove svetlijih nijansi, prostirke geometrijskih oblika daće vašem prostoru dubinu i stil, na kojima će vam pozavideti svako ko uđe u vaš zen prostor.


Tags: