Moderno dizajnirane komode za TV

by | May 1, 2014
Polica

Nove komode za televizore projektovane su u skladu sa tendencijama savremenog dizajna i savršeno se uklapaju u svaki prostor unoseći dah italijanskog šarma.

Pojavom novih tehnologija (plazme i LCD-a) formati ekrana su uvećani, čime su stare komode izgubile funkcionalnost. Zato vam predstavljamo deo izbora veoma interesantnih i atraktivnih komoda popularnog italijanskog dizajna.

Munari i Chiatti komode predstavljaju sinonim italijanske elegancije. Savršeno se uklapaju i u stambene i u poslovne prostore ostavljajući upečatljiv utisak modernog italijanskog šarma.

Sve prikazane modele odlikuje visokokvalitetna obrada površina specijalnom “antiscratch finalizacijom” kojom se povećava otpornost na ogrebotine i svakodnevno habanje. Sva stakla dodatno su termički obrađena odnosno kaljena, čime se povećava nosivost i izbegava mogućnost povrede prilikom eventualnog loma. Svi modeli imaju ugrađene skrivene točkiće i sisteme za prikrivanje kablova.

Drvo, metal i staklo, kao i refleksija svetla sa staklenih površina i “vazdušastost” strukture ove komode unose dinamiku i svežinu u enterijer. Dimenzije su 130x40x45 cm, a možete da birate između silver i wenge boje. Na model PL 130 može da se postavi plazma ekran dijagonale do 127 cm.

Polica slika 1

M69 je popularan model čistih, klasičnih linija. Točkići su sakriveni u podnožju nogara komode. Dimenzije su 63x93x59 cm, dostupan je u silver i antracit finišu. U ovu komodu moguće je postaviti klasične televizore (CRT) dijagonale do 82 cm. Izrađena je u kombinaciji drvo-medijapan.

Polica slika 2

PL 055A predstavlja atraktivan savremeni redizajn klasične forme i elegancije. Refleksije u tamnoj antracit površini prenose svežinu i dinamiku. Bočno su postavljene staklene police za odlaganje muzičkih i video diskova. Medijapan je obrađen visokokvalitetno, specijalnom “antiscratch” tehnologijom, u silver i antracit boji. Dimenzije su 96x105x42 cm, za LCD-plazme do 107 cm dijagonale.

Polica slika 3

PL 140 Slim komoda oslanja se na pokretno postolje. Elegantne linije i visokokvalitetne tamne antracitne ili srebrnosive finalizacije površina u savršenom su skladu sa tehničkim uređajima. Svi produžni strujni i interkonekcijski kablovi mogu se smestiti u unutrašnjost komode. Dimenzije 140x78x46 cm, za LCD-plazma ekrane dijagonale 107 cm.

Polica slika 4

Titan konzola -komoda s metalnim centralnim stubom i suprotstavljenim horizontalnim staklenim panelima. Ova komoda ima točkiće koji su skriveni u drvenoj osnovi. Svi kablovi provučeni su kroz vertikalni stub. Dostupna je u silver i wenge finišu. Dimenzije su 100x130x60 cm, a na nju možete postaviti LCD-plazma ekran dijagonale do 107 cm.