Originalni stočići za kafu II

by | October 5, 2013
Rotor stočić

Stočić za kafu je elegantan komad nameštaja koji uvek upotpunjuje lep dekor. Pogledajte još nekoliko zaista neobičnih modela, koji stvaraju posebnu atmosferu u dnevnoj sobi ukazujući na ekstravagantan ukus njihovih vlasnika.

Zmija 

U religijskim okvirima ovaj reptil se smatra životinjom koja iskušava. Sada vi možete iskušati svoje goste stolom koji ima oblik zmije. Sem toga, u pitanju je elegantan stočić za kafu koji je izrađen od bubinga drveta, stakla i pleksusa sa osnovom interesantnog dizajna.

Zmija stočić

Akvarijum 

Ljubitelji mora zaista će uživati u ovom stočiću-akvarijumu, koji je dizajniran tako da unosi boje i živost u vašu dnevnu sobu. Sastoji se od akrilnih ploča, prenosive staklene gornje ploče i akvarijuma od crnog akrla postavljenog na osnovu, koji je osvetljen i ispunjen šljunkom od plavog stakla sa ukrasnim biljkama.

Akvarijum stočić

Vulkan 

Oni koji imaju vulkanski temperament mogu uskladiti svoju ličnost sa ovim „vulkanskim stočićem“. To je komad nameštaja koji će vam pomoći da izrazite osećanja i istovremeno vas približiti prirodi. Pošto stočić koji je kreirao tim iz dizajnerske kuće Chista više liči na skulpturu, može se idealno uklopiti u dekor inspirisan oblicima iz prirode.

Vulkan stočić

Rotor

Dinamične ličnosti obično vole raznovrsnost i stvari koje asociraju na aktivnost, tako da ovaj stočić može predstavljati odličnu ideju za uređenje enterijera u skladu sa takvim temperamentom. Rotor stočić za kafu je sastavljen od pet ploča, od kojih se tri mogu obrtati oko osovine od nerđajućeg čelika. Na taj način dobijate različite oblike stola koji će svaki put kreirati novi dekor.

Rotor stočić

Jezik 

Nekonformisti i oni koji žele da šokiraju svoje goste neobičnim nameštajem biće oduševljeni ovim stočićem u obliku jezika, čiji je autor Louis Durot. Ovaj sjajni plavi stočić od poliuretana sigurno će vas očarati.

Stočić u obliku jezika

Izvor: homedit.com