Police, regali, plakari…

by | May 5, 2014
Plakar Milano

… više nemaju samo upotrebnu svrhu već daju dozu šarma svakom prostoru. Police, regali, plakari sada se izrađuju od najrazličitijih materijala i u gotovo svim bojama.

Moderan dizajn enterijera lako može da se oplemeni “dodirom” prirodnih materijala, kao što su ratan, bambus i loom i jednostavnom formom. Model Milano, klizni plakari Garmann.

Ugaoni plakar, kombinacija stakla sa folijom u boji. Okov za vrata: komandor agat klizni aluminijumski sistem sa podeonim horizontalama. Dostupan je u beloj, srebrnoj, šampanj i zlatnoj boji. Unutrašnjost plakara je od ekološkog univera egger, dostupan u više boja (DTR).

Plakar slika 3

Kombinacija elemenata sa vratima i otvorenih polica zakačenih za pozadinski panel dužine 368 cm i visine 230 cm daje mogućnost da od indiskretnih pogleda sklonite sve što želite, a da simpatično raspoređene police iskoristite i za izlaganje upravo onih detalja koji treba da privuku pažnju radoznalaca. Grupa Colombini (Italiani).

Plakar slika 4

Mladalačka kombinacija veselih boja, sastavljena od niskog elementa i dugačke biblioteke oživeće vaš prostor. Grupa Colombini (Italiani).

Plakar slika 5

Zadržite estetski sklad obe prostorije omogućujući svetlost dovoljno u obe prostorije. Koristite kombinacije Locateli perforiranih pločastih materijala sa nijansiranom bojom stakla. Mogućnost da pojedina Raumplus pregradna vrata budu fiksna ili cela pokretna (Raumplus).

Plakar slika 6

Koncept šezdesetih – dnevni boravak italijanskog proizvođača Spar mobili prilagođen je novim potrebama, dotaknut je minimalizmom sa iznenađujućim inovacijama i podsećanjem na šezdesete (Salon nameštaja Accentra).

Model AN706-D, kompanije Casa Fugipe s.r.l., dimenzije 291x70x253 cm, drvo američka trešnja. Četiri fioke, dve velike šipke za garderobu, šest manjih fioka, dupla klizna vrata, mogućnost postavljanja unutrašnjih elemenata po izboru kupca (Juventa).

Plakar slika 8

DTR Plakar za dnevnu sobu sa kliznim vratima, kombinacija stakla sa folijom u boji. Okov za vrata: komandor art deco aluminijumski klizni sistem sa podeonim horizontalama. Dostupan u srebrnoj i šampanj boji.

Jednostavne forme, istančane linije, kvalitetni materijali i moderna kombinacija boja – sve su to obeležja koja krase plakare Garmann, koji mogu da se uklope u svaku prostoriju vašeg doma.

Plakar slika 10

Kombinacija punog drveta i medijapana. Dostupno u nekoliko različitih dimenzija i boja: bela, svetli hrast, trešnja, venge. Elementi se prodaju pojedinačno, tako da kupac sam može da izabere ono što mu odgovara. Salon Extra Casa.

Plakar slika 11

Model Selecta (Lema) dostupna je u nekoliko različitih dimenzija, a sačinjena je od furniranog medijapana u boji tamnog hrasta. Unesite red u svoj dom, odložite sve svoje knjige, časopise i ostale stvari u policu Selecta.

Plakar slika 12

Kombinacija furnira, medijapana i stakla. Dostupno u više različitih dimenzija, kombinacija i boja: trešnja, zebrano, venge, bela, i svetli hrast. Ovaj model možete pronaći u salonu Extra Casa.

Plakar slika 13

Jednostavna kompozicija elemenata za uređenje vašeg dnevnog boravka, dužine 360 cm, dostupna je u širokom spektru boja panela i obojenih stakala u aluminijumskom ramu vrhunskog kvaliteta. Grupa Colombini (Italiani).

Plakar slika 14

Život u vašem stanu Raumplus može upotpuniti lepim dizajnom, velikim mogućnostima i širokim spektrom ispuna.

Plakar slika 15

Polica italijanskog proizvođača Pianca (Kubo). Proizvode se u različitim finišima drveta: beljeni hrast, tamni hrast, trešnja, ND-danella, kao i lakirane, mat ili sjajno u bojama iz palete.

Plakar slika 16

Simpatična kombinacija gornjih elemenata u crvenom staklu uokvirenih aluminijumskim ramom sa donjim elementima u boji kafe. Zeleni panel ”oživljava” prostor i daje mu posebnu čar. Grupa Colombini (Italiani).

Plakar slika 17

Policu koja će ulepšati vašu dnevnu sobu proizvodi Pianca iz Italije. Dostupna je u različtim finišima drveta, u mat ili sjajnoj varijanti (Kubo).

Plakar slika 18

Kombinacija elemenata sa frontovima u boji kafe i zelenih maslina sigurno će vašem prostoru dati posebnu notu. Ova kompozicija dužine 450 cm i visine 199 cm Grupe Colombini može da se kupi u salonu Italiani.

Plakar slika 19

Plakar-garderoba;  klizna vrata – staklo sa folijom i univer Egger; okov za vrata: komandor Lazuryt aluminijumski klizni sistem u kombinaciji sa komodama izrađenim od Egger univera. Dostupan u šampanj i zlatnoj boji (DTR).

Plakar slika 20

Elegantno rešenje za biblioteku u kombinciji sa staklenim vratima u aluminijumskom ramu, dužine 450 cm i visine 197 cm. Velika mogućnost kombinovanja boja stakala i elemenata. Grupa Colombini (Italiani).