Ulepšajte dom savremenim trendovima u dizajnu nameštaja

by | August 3, 2023
2023/08/01

Drvo dekori sa izraženom teksturom su savršen materijal koji donosi prirodu i toplinu u dom. Bez obzira na vaš stil, drvo dekori će se uvek uklopiti u najrazličitije ambijente. Sistemi elemenata, odnosno kolekcije nameštaja za opremanje ambijenata doma, omogućavaju da primenite istu estetiku, kao i jasno profilisanu dizajnersku liniju u ambijentu koji uređujete.

Postoji veliki broj kolekcija koje nude nameštaj za opremanje kompletnih ambijenata, ali se zbog većeg broja elemenata u sistemu neki od njih mogu postaviti i u vezane prostorije, poput trpezarije, predsoblja, a neki od elemenata čak i u ambijent spavaće sobe. Još jedan takav primer deo je novog asortimana Forma Ideale, sistem elemenata CORSICA, koji je sačinjen od osam elemenata – TV police CORSICA TV 170TV police CORSICA TV 190zidne police CORSICA ZPvitrine CORSICA 1K VS1vitrine CORSICA 2K VS1vitrine CORSICA 2K VS2komode CORSICA 3K4F i klub stola CORSICA.

Sistem elemenata CORSICA za opremanje dnevnog boravka odlikuje se svedenim dizajnerskim linijama, što omogućava isticanje raskošne teksture rustičnog dekora flagstaf hrasta, obogaćenog crnim funkcionalno-dekorativnim detaljima.

Članak se nastavlja posle reklama

Kada je dnevni boravak u pitanju, pogotovo za opremanje prostorije veće kvadrature, ovaj sistem je idealna opcija, baš zato što sadrži više različitih elemenata lakih za kombinovanje, da li jednih sa drugim ili dodavanjem nekih komada nameštaja zasebno.

Vitrina CORSICA 2K VS1 je komad nameštaja koji najčešće biramo za dnevni boravak, ili ipak kao pomoćni element u odvojenom kutku trpezarije, dok je u slučaju manje dnevne sobe možete iskoristiti kao praktičan dodatak predsoblju. Kao i ostatak kolekcije, vitrine su izrađene od dekora hrasta, zajedno sa metalnim detaljima poput crnih stopica i ručica, a za zastakljene delove postoji i mogućnost dodavanja rasvete.

Ambijent dnevnog boravka možete upotpuniti i klub stolom CORSICA koji će biti praktičan za posluženje i odlaganje raznih sitnica.

Članak se nastavlja posle reklama

Neizostavni deo svakog dnevnog boravka jeste TV polica, pa u zavisnosti od plana rasporeda nameštaja, kao i kvadrature odabranog prostora, možete birati između dve TV police u kolekciji – TV police CORSICA TV 170 i TV police CORSICA TV 190.

Članak se nastavlja posle reklama

Obe sadrže otvorene i zatvorene elemente, a razlikuju se po dimenzijama. Odlična opcija za sitnice i dekoraciju jeste i zidna polica CORSICA ZP iz iste kolekcije, koja je takođe izrađena od dekora flagstaf hrasta i mat crne.

Članak se nastavlja posle reklama

Za opremanje omiljenog kutka u delu dnevnog boravka, ili možda kao dodatak trpezariji, predsoblju ili spavaćoj sobi, kao idealno rešenje dizajneri enterijera Forma Ideale preporučuju komodu CORSICA 3K4F . Kao i ostatak kolekcije, odlikuju je jasno definisane dizajnerske linije, što omogućava isticanje raskošne teksture rustičnog dekora flagstaf hrasta, obogaćenog crnim funkcionalno-dekorativnim detaljima, dok ceo dizajn naglašavaju visoki nogari koji ovom sistemu daju autentičnost. Upotrebni prostor je funkcionalno raspoređen i čine ga četiri praktične fioke i dva zatvorena dela.

Elementi iz kolekcije CORSICA svakako će svojim izgledom i funkcionalnošću doprineti modernom izgledu vašeg enterijera, a vi, prema kvadraturi i prostornim performansama vašeg doma, odaberite one koji se najbolje uklapaju u ambijent. I naravno, ne zaboravite da pogledate šta je sve to NOVO u asortimanu Forma Ideale u kolekciji pločastog i tapaciranog nameštaja za 2023.

Članak se nastavlja posle reklama

 

 

 

Članak se nastavlja posle reklama