Uređenje dnevnog boravka: korisni saveti za sofisticirani ambijent

by | July 13, 2023
2023/07/01-720x500

Uređenje dnevnog boravka je ključni deo svakog doma, jer je to prostor za okupljanje porodice, druženje sa prijateljima i stvaranje neprocenjivih uspomena. Kada planirate uređenje dnevnog boravka, važno je da bude funkcionalno, nikako ne treba da zanemarite estetski momenat i pažljivo biranje komada nameštaja koji će ga ulepšati, ali i pružiti svu potrebnu udobnost.

Sistem elemenata BURGUNDY, predstavljen tržištu kao deo nove kolekcije pločastog nameštaja Forma Ideale, jedinstvena je kombinacija luksuza, sofisticiranosti i funkcionalnosti, koja će vaš dnevni boravak podići na sasvim novi nivo. Sa pažljivo odabranim komadima nameštaja, raskošnim detaljima i prefinjenim dizajnom, ovaj sistem elemenata pruža vam mogućnost da kreirate prostor koji odražava vašu individualnost i estetski senzibilitet.

Drvo dekor od najsvetlijih do tamnijih nijansi je vrlo popularan izbor za savremeni nameštaj, što važi i za braon boju kože ili štofa za tapacirani nameštaj, a i bela je takođe popularna za nameštaj, zidove i dekoraciju.

Članak se nastavlja posle reklama

Kada ste u nedoumici koju boju odabrati za bilo koji veći komad nameštaja, bela je uvek siguran izbor, jer je neutralna, dobro se slaže sa bilo kojim drugim tonovima i donosi svetlost u svaku prostoriju.

Sistem elemenata BURGUNDY za opremanje dnevnog boravka karakteriše smeli spoj dekora kontrastnih karakteristika, ali i jednostavna dizajnerska forma, koja daje jasnu definiciju enterijeru. Iskorak u kontrastiranju dekora doprinosi otmenosti i eleganciji čitavog ambijenta. Kombinacija toplog dekora flagstaf hrasta i bele lak folije predstavlja novi nivo estetske odvažnosti koja odlikuje najsavremenije domove, dok metalne ručice unose dodatnu ozbiljnost u dizajn ovog sistema elemenata.

Sistem elemenata BURGUNDY sadrži sedam elemenata za opremanje ambijenta dnevne sobe, i to: TV polica BURGUNDY TV 160 3K2VTV polica BURGUNDY TV 160 3K2Fvitrina BURGUNDY 2K VS1 140komoda BURGUNDY 3K3Fzidna polica BURGUNDY ZPklub sto BURGUNDY.

Članak se nastavlja posle reklama

Prednost ovog sistema, pored toga što sami birate i kombinujete elemente za vaš prostor, jeste to što se svojom estetikom može uklopiti u bilo koji postojeći ambijent.

Članak se nastavlja posle reklama

TV polica BURGUNDY TV 160 3K2V, bilo kao deo sistema, ili kao pojedinačno odabrani komad nameštaja, predviđen je za najsavremenije domove, dok metalne ručice unose dozu suptilne elegancije. Dva bočna zatvorena segmenta, kao i otvoreni deo sa staklenom policom, efektno doprinose funkcionalnoj organizaciji dnevnog boravka.

Svojom kombinacijom dekora odlično će se uklopiti u bilo koji ambijent, a za dodatnu dozu atraktivnosti postoji mogućnost dodavanja rasvete koja će naglasiti staklenu policu i ono što se na njoj nalazi. Zatvoreni pregradni delovi odlikuju se „soft close“ sistemom zatvaranja za funkcionalniju upotrebu.

Članak se nastavlja posle reklama

Odličan je izbor ukoliko vaš prostor želite da osvežite sjajnom belom površinom koja će ga otvoriti, dok će se takođe odlično uklopiti uz ostatak nameštaja u drvo dekoru.

Članak se nastavlja posle reklama

Komodu BURGUNDY 3K3F karakteriše odlično raspoređen upotrebni prostor, a čine ga tri praktične fioke i dva zatvorena dela, koji se takođe odlikuju „soft close“ sistemom zatvaranja. Iako je deo istoimenog sistema elemenata za opremanje dnevnog boravka, ova komoda može biti odličan dodatak i u vašoj spavaćoj sobi ili predsoblju.

Prostrana gornja površina u dekoru flagstaf hrasta će utopliti prostor u kojem se nalazi i biti odlično mesto za odlaganje neophodnih svakodnevnih sitnica, ili ukoliko radije birate estetiku – onda je odličan prostor za kompoziciju omiljene dekoracije i suvenira.

Dodavanje boje može se izvesti upotrebom velikog tepiha, kako biste stvorili balans i harmoniju.Na listi tonova koji se savršeno slažu sa belom i tamnim drvo dekorom, pored zlatnih ili srebrnih detalja, predlažemo tamno plavu, žutu, zelenu i tirkiznu. Ovo su savremeni favoriti za elegantan izgled, a ukoliko ste smeliji, izaberite narandžastu, jer se savršeno slaže sa obe boje i ističe ih.

Članak se nastavlja posle reklama

Dizajneri enterijera Forma Ideale savetuju da uz komodu BURGUNDY 3K3F kombinujete i moderne komade od stakla i metala poput podnih lampi, a odlično će se složiti uz nešto rustičnije materijale, poput opeke i saksije od terakote.Pored sistema elemenata BURGUNDY u novoj kolekciji Forma Ideale za 2023. godinu nalaze se još dva sistema elemenata, stilski jasno profilisana i otmena rešenja za opremanje dnevnog boravka, BRETAGNA i CORSICA.Ovi sistemi elemenata namenjeni su svima koji žele da svoj dnevni boravak pretvore u prostor koji odiše elegancijom i udobnošću. Bez obzira na vaš stil ili estetske preferencije, inspirisaće vas da stvorite prostor u kojem ćete uživati i koji će privući divljenje svih koji ga posete.

 

 

Članak se nastavlja posle reklama