Vatromet boja na zidovima

by | March 13, 2018
Tapete mega

Za jesenju sezonu Mega nudi četiri nova kataloga tapeta koji, svaki na svoj način, predstavljaju veliko osveženje na domaćem tržištu.U poslednjih nekoliko godina tapete su se na velika vrata vratile u modu i danas predstavljaju neizbežan deo prilikom dekoracije enterijera.

Sinergija kreativnosti dizajnera tapeta i visoke tehnologije omogućavaju lako postavljanje i skidanje, dug životni vek, mogućnost lakog održavanja i besprekoran vizuelni izgled zidova.

Mega, kao najveći uvoznik tapeta u Srbiji, predstavlja nove kolekcije i ekskluzivno najavljuje fenomenalan katalog tapeta Contzen 3, koji će se uskoro pojaviti u prodaji, a koji je osmislio slavni nemački dizajner Lars Contzen!

ROOM 20: Tapete tamnijih tonova, koje predstavljaju kombinaciju jednostavnih geometrijskih formi, našle su svoje mesto u katalogu Room 20. Nešto ozbiljniji dezeni nameću se kao rešenje za moderne i svedene enterijere.

Važna karakteristika Room 20 tapeta jeste bogata struktura, vrlo specifična na dodir, koja uz odgovarajuću rasvetu kreira fantastičnu atmosferu u enterijeru.

Tapete mega room Tapete mega karirane

Kolekcija tapeta Smile namenjena je mladima. Dizajnirana je u skladu sa savremenim trendovima,korišćenjem jakih boja u kombinaciji sa belom, crnom i sivom. Smile karakterišu dezeni (karirani ili linijski) kojima je savremenost udahnuta jarkim i veselim bojama.

Retro je ponovo u modi, pa tapete Smile, uz primetnu upotrebu retro grafike, dizajneri vešto uklapaju u šik varijante za dekoraciju zidova.

CONTZEN 3: Ekskluzivno za čitaoce magazina BravaCasa, Mega najavljuje sjajan katalog tapeta Contzen 3, za koji je dezene kreirao poznati nemački dizajner Lars Contzen, prepoznatljiv po smelim kombinacijama boja i geometrijskih oblika.

Veliki uspeh prethodna dva kataloga ovog dizajnera u svetu, ali i u Srbiji, garantuje veliko interesovanje za novu knjigu koja će se u franšiznim prodavnicama Mega naći krajem godine. Očekujte neočekivano!

Tapete mega contzen Tapete mega soho

SOHO: Najzanimljiviji dezeni tapeta iz kataloga nemačkog proizvođača A. S. Creation, čiji je Mega ekskluzivni uvoznik, našli su svoje mesto u katalogu SOHO.

Kreirali su ga dizajneri Mege, u nameri da kupcima ponude atraktivne i kvalitetne dezene po veoma povoljnoj ceni.

Plan je da ovaj katalog uđe u veoma snažnu distributivnu mrežu širom Srbije, što treba da omogući svim kupcima da na jednostavan način dođu do atraktivnih i jeftinih tapeta. Tapete iz kataloga SOHO karakterišu žive boje i moderni dezeni.


Tags: