Večiti šarm garnitura u boji

by | October 9, 2014
Ljubičasta garnitura

U zavisnosti od oblika dnevne sobe, ali i vaših želja, odlučićete se za ugaonu garnituru, sofu, fotelje, tabure… U svakom slučaju, treba voditi računa o udobnosti i funkcionalnosti nameštaja u svom domu, naročito u dnevnom boravku gde se provede veći deo vremena.

Sofa Los Angeles u boji patlidžana može da se nađe u salonu nameštaja Kika. Dimenzije su joj 320×200 cm. Podrazumeva naslon za glavu, tabure i tri jastuka, kao i funkciju proširenja sedišta. Osim u štofu, po zahtevu kupca može biti urađena i u koži.

Šarena garnitura

Sofa Silhouette poznatog proizvođača nameštaja Chateau d’Ax ostavila je izvanredan utisak na mnogobrojne ljubitelje kvalitetnog i lepog nameštaja. Pravi se u nekoliko dezena i moguće je kombinovati različite elemente kako bi se dobio željeni izgled.

Crvena garnitura

Garnituru Livingston pravi italijanski proizvođač nameštaja Saba. Interesantna odlika ove garniture jeste da se leđni jastuci mogu rotirati tako da budu naslon i za glavu i za leđa. Jastuci su punjeni perjem, a garnitura se proizvodi u više materijala ([email protected]).

Takođe, može se  kombinovati tako da bude i ugaona garnitura. Garnitura se može kompletno presvući, a dostupna je u dimenzijama od 178×220 cm,