VIDA-  POETIKA PROŠLIH VREMENA

by | May 20, 2021

Dnevna soba centar je dešavanja u domu, to je prostor u kom se svakodnevno opuštamo, a vikendima i okupljamo sa nama dragim ljudima i prijateljima, a upravo takav osećaj treba gajiti čistim i jednostavnim dizajnom. Svedenost dizajna i suptilnost boja su idealna kombinacija za stvaranje ugodnog ambijenta koji traje i van prolaznih trendova.

U želji da svojim kupcima pruži mogućnost da svoje domove opreme u trendi stilu kompanija Jela dizajnirala je kolekciju VIDA. Ova kolekcija u sebi nosi duh prošlih vremena, ali se sa svojim detaljima može se uklopiti i u svaki moderno opremljen dom. Proizvedena u kristalno beloj boji sa drvo-dekorom Pacifik orah i lakirana UV lakom najnovije tehnologije pružiće prostoru toplinu i prostranost, a samom nameštaju visok sjaj od 99,7% i visoku otpornost na fizička oštećenja, čak do četiri puta veću u odnosu na standardne metode lakiranja. Dizajn nožice elemenata urađen je u skandinavskom stilu, što ovoj kolekciji pruža elegantan izgled, a krila i fioke koje se otvaraju putem push-to-open sistema pružaju lakoću pri rukovanju. Dnevni boravak, kao mesto stvoreno za opuštanje i uživanje upotpuniće i ambijentalna rasveta  ispod stopsol stakla.

Članak se nastavlja posle reklama

Tako jednostavna i svedena VIDA se svojim retro dizajnom uklapa i u moderne enterijere i predstavlja pravu eleganciju svakog doma. Pored autentičnog i prefinjenog izgleda, ne treba izostaviti i cilj enterijera – da svojim ustrojstvom i izgledom odgovara nameni, pa ovu dnevnu sobu karakteriše i funkcionalnost. Prostranost elemenata daje mogućnost izlaganja dekorativnih predmeta ili dragocenosti koje vama posebno znače.

Članak se nastavlja posle reklama

Svaki element osmišljen je sa namerom da vaš dom upotpuni vedrinom, harmonijom i praktičnošću. Svojom kvalitetnom izradom sigurno će omogućiti postojanost, a vama svakodnevno uživanje i zadovoljstvo u prostoru u kom živite i provodite dragoceno vreme sa vama dragim ljudima.

Članak se nastavlja posle reklama

Kolekciju VIDA možete pronaći u više od 160 salona nameštaja u Srbiji, a više o ovoj kolekciji i ostalim ponudama kompanije Jela možete pronaći na njihovom sajtu www.jela.rs