Da li su Vaša dvorišta i bašte spremni za proleće?

by | March 1, 2019

Zar ne bi bilo sjajno kada bi Vaš travnjak izgledao bujno, zeleno i uređeno tokom cele godine? Zar ne biste voleli da nedeljni ritual košenja trave zamenite uživanjem sa porodicom? Da li biste voleli da Vaše komšije komentarišu kako divno izgleda Vaše dvorište svaki put kada dođu na roštilj?

Ako je odgovor na svako od ovih pitanja potvrdan, onda svakako treba da razmilite o postavljanju veštačke trave u Vaše dvorište ili baštu.

Prirodna trava zahteva redovno zalivanje, plevljenje, košenje i razne hemijske tretmane. Čak i uz veliku posvećenost održavanju, izgled Vašeg travnjaka veoma zavisi od vremenskih prilika. Sa veštačkom travom, Vaš travnjak izgleda savršeno bez obzira na vreme.


Veštačka trava će izgledati raskošno 365 dana u godini uz minimalno održavanje, pružajući Vam tako više vremena za uživanje u Vašem dvorištu ili bašti.


Savršeno je mekana za dečije korake, a ukoliko imate kućne ljubimce, znajte da je veštačka trava potpuno bezbedna i za njih.

Sigurno ste čuli da je veštačka trava „eco friendly“, što znači da se izrađuje od recikliranih materijala. Ne zahteva upotrebu hemijskih preparata da bi izgledala lepo, niti iziskuje ogromne količine vode tokom letnjih meseci.

Još jedna značajna karakteristika koja ide u prilog veštačkoj travi jeste ta što smanjuje alergije.
Ukoliko i dalje niste sigurni na koji način da uredite dvorište ili baštu, posetite neku od prodavnica Galerije Podova zahvaljujući čijoj ponudi veštačke trave će svaka Vaša ideja postati realnost.

Vaša inspiracija za promenu!

0800 345 345
www.galerijapodova.com