Proslava u bašti: Ovo su najlepše ideje za dekoraciju

by | May 11, 2023
Proslava u bašti

Bilo da organizujete rođendan, venčanje ili zabavu, proslava u bašti izgledaće magično uz ove trikove za zadivljujuću dekoraciju koja ostavlja bez daha.

Proslava u bašti: Ovo su najlepše ideje za dekoraciju

Cveće

Kada je u pitanju dekoracija na stolu, proslava u bašti gotovo uvek podrazumeva i cvetne aranžmane. Ne samo što izgleda neverovatno, već i boje buketa doprinose živahnoj atmosferi. Na ovaj način, samo uz cveće, imaćete dekorisan prostor koji ostavlja bez daha.

Kada su u pitanju vaze, možete se odlučiti za staklene providne vaze ili za staklene vaze u boji za harmoniju boja. Osim toga, čak će i tegle biti savršene za dekoraciju i kreiranje centralnih delova na stolu.

Cveće možete vezati i za stolice ili napraviti venac koji ćete okačiti iznad stola, ukoliko imate priliku.

Proslava u bašti: Osvetljenje

Proslave uglavnom traju do večeri, zbog toga je osvetljenje vrlo važno. Za stvaranje intimne i prijatne atmosfere, odlučite se za prigušeno osvetljenje. To mogu biti fenjeri koje ćete postaviti u bašti, viseće sijalice koje se protežu iznad stolova, baklje postavljenje oko dvorišta ili čak mirisne sveće. Za najbolji efekat odlučite se za meko osvetljenje toplih boja.

Piće

Sada je trenutak kada možete da iskažete svoju kreativnost i zadivite goste. Postavite fensi staklene čaše u boji na postolje koje će biti dostupno za zvanice. Možete ih napuniti koktelima i drugim pićem ili prepustiti gostima da se sami posluže.

Dobar izbor su i kofe sa ledom i pićem. Ukoliko imate vremena, možete napraviti predivne kockice leda sa laticama cveća. Ovakav detalj se definitivno ne viđa, a prilično je jednostavan.

Osim čaša, možete napraviti i vaš koktel bar u dvorištu tako što ćete postaviti flaše, kriške limuna i listove nane. Na ovaj način, piće će postati deo autentične dekoracije i izgledati vrlo zabavno. A takođe je i vrlo praktično jer ne morate biti angažovani oko usluživanja gostiju.

Proslava u bašti: Hrana

Kao i za piće, isto važi i za hranu. Ne samo što je jednostavnije da svaki gost odabere samostalno šta bi voleo, već i bar za hranu značajno doprinosi dekoraciji vaše proslave.

Postavite činije sa hranom, pecivo, povrće i pribor na drveni sto, policu ili stalak za hranu i pustite mašti na volju.

Iznenadićete se koliko namirnice mogu postati zabavan način da ukrasite vašu dvorišnu proslavu.

Mesto za fotografisanje

Da biste obezbedili da vaše uspomene sa proslave ostanu zabeležene, možete napraviti mesto za fotografisanje. Dekorišite ga cvećem, lampicama, postavite nameštaj za sedenje i spremni ste za fotkanje. Zabava je zagarantovana!

 

 

Miljana Momirović

mediaphotos/GettyImagesEntertainment