Upotpunite odmor pletenim nameštajem u boji

by | July 20, 2013
Pleteni nameštaj

Proleće i leto su vreme kada najviše vremena provodite u svom dvorištu, a kako bi uživali u njemu i udobno se smestili potreban vam je i neki nameštaj. Kada se opremite ovim divnim pletenim nameštajem koji je u živim bojama, dvorište će postati vaše omiljeno mesto gde ćete provoditi najviše vremena.

Pleteni nameštaj Pleteni nameštaj

Zanimljiv komad nameštaja je pletena korpa koja se ljulja, dolazi u nekoliko boja, beloj, neutralna boja drveta i tamno braon, a kako bi začinili svoj prostor uzmite ih u različitim bojama.

Kako bi upotpunili atmosferu dodajte manje stočiće sa kamenom pločom, a na stolice stavite neke zanimljive jastuke. Za veće prostore možete nabaviti ceo komplet, sofa, stolice i stolić.

Pleteni nameštaj

Trpezarijski pleteni komlet je dovoljno velik da se smesti cela porodica, koja želi da svoje ručkove provodi napolju. Komplet sadrži sto, stolice i klupicu, a ako dodate šareni suncobran, dodaćete zabavni karakter stolu i sačuvati se od sunca.

Za manje prostore tu je komplet od dve stolice i okruglog stola koji su bele boje i koji će učiniti vašu večeru intimnijom i udobnom.

Pleteni nameštaj Pleteni nameštaj

Za još manje prostore postoje i ove samostalne stolice koje dodaju stil i koje su udobne. Ova visoka pletena stolica je odlična za razgovore, čitanje, pijuckanje ili popodnevnu dremku.

Pleteni nameštaj Pleteni nameštaj

Izvor: trendir.com