Dvorišni prostori za relaksaciju i mir
16.02.2014 Eksterijer

Dvorišni prostori za relaksaciju i mir

Dvorišni prostori su postali „peta soba“ u kućama za današnje ljude, prostor gde se nalazi inovativni, stilski nameštaj koji ima i funkcionalnost i trajnost, a mora biti i moderan i šik.

Unutrašnji prostor je u prednosti sa obzirom na veliki broj nameštaja i materijala koji mogu da se biraju dok je nameštaj za dvorišta prilično ograničen.

Dvorišni prostori za relaksaciju i mir slika2

Jedan od glavnih zahteva za dvorišni nameštaj je trajnost i otpornost: on mora da izdrži različitu klimu. Drugi najvažniji aspekt je kvalitet: da bi nešto trajalo godinama mora da ima određen stepen kvaliteta. Luksuzni dizajn je u današnje vreme sve više i više odabir kupaca koji ignorišu cenu i tragaju za najinovativnijim i najimućnijim komadima nameštaja.

Dvorišni prostori za relaksaciju i mir slika3 Dvorišni prostori za relaksaciju i mir slika4

Prirodni materijal kao što je tikovo drvo koje je veoma estetski primamlljivo je postao uobičajen izbor. Ipak, sintetički materijali kao što su ratan, malamin i proizvodi od polikarbona dobijaju na popularnosti.

Dvorišni prostori za relaksaciju i mir slika5 Dvorišni prostori za relaksaciju i mir slika6

Kao zaključak može se navesti da dvorišni prostor mora da bude u interakciji za okolnom vegetacijom i da opstane deo nje, jedino tako će ono postati zaista mesto za mir i relaksaciju onako kako bi to trebalo da bude.

Izvor: homesthetics.net

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije