19.10.2013 Eksterijer

Lepota i elegancija baštenskog nameštaja od kovanog gvožđa

Garniture od kovanog gvožđa su zaista pravi izbor kada je reč o baštenskom i dvorišnom nameštaju. Pored toga što izgledaju izuzetno lepo i elegantno, one su takođe veoma moderne i šik.
Štaviše, kovano gvožđe traje večno, pa se ove garniture prenose sa generacije na generaciju zbog svog kvaliteta i postojanosti. Čak deset godina nakon kupovine, sto i stolice od kovanog gvožđa izgledaće kao da su tek isporučeni iz prodavnice.

Garnitura od kovanog gvožđa

Možete se opredeliti za klasične komade poput ovih stolica i stola sa crnom završnom obradom ili za nešto moderniju belu varijantu. Ako se boja na njima izgrebe ili ošteti na drugi način, jednostavno ih prefarbajte slojem sveže boje.

Crna baštenska garnitura Bela baštenska garnitura

Baštenske garniture od kovanog gvožđa je veoma lako održavati. Nije ih potrebno čistiti češće od jednom mesečno i potrebno je otprilike sat vremena da vaša garnitura ponovo zablista.

Žuto-bela garnitura

Pored toga što zaista predivno izgleda, nameštaj od kovanog gvožđa otporan je na različite vremenske uslove. Ove garniture će zaista decenijama predstavljati ukras svake bašte ili dvorišta.

Klasična garnitura

Izvor: amazinginteriordesign.com

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije