Pokretni krov pergole
17.04.2013 Eksterijer

Savršena zaštita od sunca

Tokom izrazito sunčanih dana, tende i pergole će vam pružiti prijatnu hladnovinu, a pritom će se lepo uklopiti sa svakim eksterijerom.
Pergola svojim čistim linijama i modernim dizajnom, kao i pokretnim krovom (platnom), pruža ugodnost i zaštitu u svim vremenskim uslovima. Troslojna PVC platna imaju integrisan UV filter i dizajnirana su tako da obezbede zaštitu od sunca, kiše i snega. Konstrukcija je od drveta, izrađuje se po porudžbini, a više informacija možete dobiti u salonu Propergo.
Pergola za baštuSuncobran
Pergola Tecnic Wood, proizvođač Pratic (Italija). Materijal: impregnirani nordijski bor, PVC platno. Dimenzije: maksimalna širina 13 m, maksimalni izbačaj 8 m. Idealna zaštita od sunca, vetra i kiše. Više informacija u salonu Sun Lab. (leva slika)
Suncobran Palladio Braccio iz kolekcije Braccio, italijanskog proizvođača Scolaro. Materijal: aluminijumski profili u kombinaciji s drvetom i akrilno platno. Dimenzije: 3×3 m; 3,5×3,5 m; 3×4 m (Salon Sun Lab). (desna slika)

Pergola
Pergola Four Season Luxury sa osnovom od aluminijuma (u boji po izboru kupca) i troslojnim PVC platnom sa UV zaštitom. Izrađuje se u dimenzijama po kupčevoj želji. Sjajna zaštita od sunca, kiše i snega (salon Propergo).

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije