Ideje za uređenje kupatila

by | December 23, 2021

Kada preuređujete kupatilo često nemate mnogo izbora niti mogućnost njegovog proširenja kako biste dobili prostor s kojim ste apsolutno zadovoljni. No, to ne znači da kupatilo ne može biti uređeno s prilično mnogo stila! Pogledajte nekoliko saveta koje vredi razmotriti kada odlučite da se uhvatite u koštac sa uređenjem ove najmanje prostorije u domu.

DRVENE OBLOGE

Kupatilo će izgledati potpuno drugačije ako jedan zid obložite drvenim oblogama i na njih postavite okruglo ili ogledalo neobičnog oblika. Pritom vodite računa da obloga bude od tretiranog drveta zbog povećane vlage u kupatilu. Umesto uobičajene rasvete namenjene za ovaj prostor, možete postaviti visilice.

POŽELJNA REFLEKSIJA

Zahvaljući stikerima, kojih ima u raznim bojama i motivima, možete uneti malu promenu u svoje kupatilo. Ako biste radije celu tuš kabinu da prelepite samolepljivom folijom, ni to nije problem. One se jednostavno i brzo nanose, samo morate voditi računa da u trenutku nanošenja podloga bude čista i suva. Zahvaljujući refleksiji, folije sa efektom ogledala učiniće malo kupatilo vizuelno većim.

MALIH DIMENZIJA

Sanitarije i komadi nameštaja adekvatini dimenzija jedini su način da vaše kupatilo deluje skladno i funkcionalno. Pri uređenju kupatila možete izabrati okrugli umivaonik i postaviti ga na konzolni element sačinjen od gips-kartonskih ploča i obložen mozaik pločicama ili na drvenu ploču obrađenih ivica.

NEKA ZAVLADA RED

Krajnje jednostavno, a veoma simpatično – nabavite nekoliko korpica istih dimenzija i napravite drvene sanduke za njih. Neophodne sitnice su vam uvek nadohvat ruke, a red u kupatilu je zagarantovan.

GOTOVO NEVIDLJIVO

Modularni sistem podnog odvoda TECEdrainpoint S omogućava vam individualno sastavljanje kompleta odvoda, a na raspolaganju vam je šest gotovih kompleta odvoda. Dostupni su i modeli odvoda s okvirom od plemenitog čelika, koji su u skladu sa svakom podnom oblogom.


Tags: