16.12.2021 Enterijer

65 kvadrata na poklon!

Kad je krenula na studije u inostranstvo, jednoj mladoj Moskovljanki roditelji su obećali da će joj, ako se vrati u svoj grad, čekati komplet opremljen stan. I upravo to se dogodilo. Nakon položenog poslednjeg ispita, roditelji su kontaktirali jednu agenciju za nekretnine i našli stan u novogradnji, koji se prostire na 65 metara kvadtnih. Kako bi bili sigurni da će sve izgledati perfektno, za uređenje enterijera angažovali su dizajnerku Aleksandru Gartke.

“Malo je reći da sam bila počastvovana što su baš mene izabrali da uredim dom njihove jedinice. Zaista, ona nije imala pojma o tome, sve sam se dogovarala s njenim roditeljima. Neke komade nameštaja sam sama dizajnirala, a neki su kupljeni gotovi”, potvrdila je Aleksandra.
Dnevna soba, trpezarija i kuhinja čine jednu skladnu celinu opremljenu udobnom sivom sofom, okruglim trpezarijskim stolom, stolicama modernog dizajna, barom i radnim ostrvom u koji je integrisana ploča za kuvanje. Kuhinja je urađena u kombinaciji sive boje i dekora drveta.
Osim ove velike prostorije, tu su još dve sobe. Jedna je radna i u njoj se nalazi plava sofa i radni sto koji je smešten između dve police rađene po meri prostora, a koje su povezane drvenom oblogom na plafonu u koju je postavljena ugradna LED rasveta.

Spavaća soba je veće kvadrature, što je omogućilo i kreiranje walk-in garderobera. Iako je reč o privatnoj zoni, ni ovde nije ništa prepušteno slučaju, čak bi se moglo reći da izgleda glamuroznije od dnevnog boravka. Modernom izgledu ambijenta svakako je doprinela zidna obloga sa izgledom mermera, ultramoderan luster, kao i zidno ogledalo upotpunjeno LED trakama koje definiše devojački kutak za ulepšavanje.

gettyimages

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije