16.11.2020 Dnevni boravak

Ambijent u skladu sa željama

Promene godišnjih doba bude u nama želju da uvedemo i novine u svoj dom. Nekada je to novi komad nameštaja, a nekada je samo promena rasporeda svega šta imamo u svom omiljenom kutku. Za odabir nameštaja, boja, materijala, dekoracije, kreativne ideje su više nego dobrodošle, a trikovi se najbolje kupe od pravih majstora za enterijer. A sada, oni su nam dostupniji nego ikada – „dizajneri na klik“. Za sve one koji žele savete za uređenje doma tu je nova, kreativna i zabavna forma kompanije Forma Ideale – VLOG na njihovom YouTube kanalu.

Na samo klik od vas je prvi u nizu vlogova – „Boje našeg doma“ u kojem se ističu enterijeri i koji se odnosi na dinamiku prostora i odnos između boja zidova i nameštaja, kao u slučaju regala PRATO sa ljubičastim, ili regala LENS sa sivim zidom. Za one koji vole mirnije enterijere, predlog je kombinacija regala ROSSO i ležaja SVEN.

Oni kojima više prija „Industrijski stil – “nedovršen”, a savršen“, mogu u ovom vlogu pogledati kako da opreme prostor u industrijskom stilu, a da zadrže svu toplinu doma. Glavni komadi nameštaja dolaze iz sistema elemenata SARDINIA, međutim, kako bi se omekšao ambijent dnevne sobe koji je u ovom stilu, ugaona garnitura BELKANTO je idealno rešenje. Što se trpezarije tiče, trpezarijski sto OSCAR u dekoru artisan hrasta možemo kombinovati sa trpezarijskim stolicama TC-1991, a unošenjem detalja u toplim bojama, kao i dekorisanjem biljkama, izbeći ćemo osećaj hladnog prostora i postići savršen balans.

U trećoj epizodi Vloga „Neprolazna klasika“ očekuju vas predlozi za uređenje doma u klasičnom stilu, koji nikada ne izlazi iz mode. Pogledajte kako da elemente tipičnog predstavnika ovog stila, sistema KORA, u beloj ili braon boji, kombinujete sa udobnim tapaciranim nameštajem, poput garniture PLEASURE i ČESTER.

Dinamično ili mirno, industrijski ili toplo, ili pak klasično elegantno, odluka je na nama, a prijatelj naših domova, koji je tu već 25 godina, spreman je da nam pruži podršku pri svakom odabiru.

još iz kategorije