Crno bele tapete
15.11.2014 Dnevni boravak

Crno-belo na zidu

Gotovo da ne postoji savremeno uređen prostor u kom zidovi nisu oplemenjeni tapetama. U moderno opremljenim prostorima sve je češći slučaj da zidovi budi prekriveni crno-belim tapetama

Room 20 je naziv kolekcije tapeta koje proizvodi A.S. Creation (Nemačka). Dimenzije rolne: 0,53×10,05 m. Jedna rolna pokriva 5 m2. Sastav: papir/vinil (Mega).

Tapete tier
Tapete Mistral Cameo deo su kolekcije Super Fresco. Prave se u beloj boji i imaju modernu teksturu. Napredni dizajn omogućava da ih ostavite u beloj boji ili pak obojite po želji. Deo su proizvodnog programa firme Graham & Brown. Jedna rolna prekriva površinu od 5 m2. Materijal: plastificirani papir. Prodajno mesto: Tier.

Tapete Room 20 proizvodi A.S. Creation iz Nemačke, a ekskluzivni uvoznik je Mega. Sastav je papir/vinil, dimenzije rolne su 0,53×10,05 m. Prodaju se u franšiznim prodavnicama Mege.

Moderne apete Tapete na štrafte

Tapete engleskog proizvo¬đača Graham & Brown po¬seduju sertifikat o neza¬paljivosti. Dimenzije rolne su 10×0,5 m. Dostupne su u različitim kombinacija¬ma boja (Firange d.o.o.).

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije