Dnevni boravak
03.05.2013 Dnevni boravak

Lepota jednostavnosti

Nameštaj jednostavnih, modernih linija lako je kombinovati sa raznoraznim podnim oblogama, rasvetom, dekorativnim elementima… Ako je obogaćen LED rasvetom ili presvučen atraktivnim materijalima raznih dezena i boja, i sam je veoma interesantan detalj u prostoru.

Emmeti dnevna sobaKika plava soba

Atraktivan regal/polica Leonardo sa fiokama i mestom za odlaganje fotografija i dekorativnih predmeta veoma lepo će se uklopiti u svaki moderno namešten prostor namenjen mladima. Dimenzije: 100x115x38 cm, ivice su zaobljene (salon nameštaja Kika). Art. br. 118824 (slika levo )

Sistem za TV iz kolekcije Exential, proizvođač Spar. Širina: od 300 cm do 360 cm, ali može se praviti i po meri. Frontovi modela mogu biti od farbanog medijapana ili lakiranog stakla, u više boja. Fioke mogu biti dugačke do 180 cm i imaju sistem tihog zatvaranja. Biblioteka tj. elemeti sa više polica mogu biti u četiri boje drveta (salon Emmeti, slika desno).

HI-FI nameštaj Komoda Mag

HI-FI nameštaj Cuuba Luxor 45 deo je ponude salona Kika. Bele je boje i visokog sjaja. Poseduje pregradu za LCD TV, policu za HI-FI uređaj sa trostranim LED osvetljenjem, podeljenu fioku i ESG-sigurnosno staklo. Dimenzije: 198x143x71 cm. (slika levo)

Komoda Mag dostupna je u više finitura drveta. U zavisnosti od izabrane finiture, može se birati i staklena ploča. Dimenzije komada nameštaja sa foografije su: 193x52x84 cm. Mag se može kombinovati sa drugim elementima iz istoimene linije: TV jedinicama, vitrinama itd. (slika desno, info: [email protected])

Najnovije tendencije u opremanju enterijera nalažu da nameštaj ne bi trebalo da zaguši prostor. Zato, ako je moguće, opredelite se za sistem otvorenih polica, koji može da bude i bez zadnje strane, pa ga možete koristiti kao pregradu između npr. trpezarije i dnevnog boravka.

Siva ugaona garnitura Medijapan visokog sjaja

Ugaona garnitura Facetto sa podesivim leđnim naslonima i rukonaslonima može biti presvučena kožom, eko-kožom i tekstilom (na fotografiji je varijanta Stela Silver). Proizvodi nemački proizvođač nameštaja Candy, a deo je ponude salona Coridor.

Ukoliko se odlučite za nameštaj rađen po meri, slobodno kombinujte elemente različitih dimenzija i boja, a rasporedite ih onako kako se vama dopada. Ako ste se odlučili za medijapan u visokom sjaju, preporučujemo vam da zatvoreni elementi budu sa push mehanizmom za otvaranje.
Balance dnevni boravak Emmeti dnevni boravak

U ponudi salona nameštaja Kika nalazi se i sistem za dnevni boravak pod nazivom Balance. Urađen je u kombinaciji sive i bele boje, poseduje unutrašnje LED osvetljenje, a dimenzije su mu 254x200x60 cm. (slika levo)

Model Link, proizvođač Contempo, dizajn Marconato & Zappa. Može biti izrađen u koži (102 boje kože) evropskog porekla, u kombinaciji sa visokokvalitetnim štofovima. Leđni jastuci punjeni guščjim perjem i jastuci za sedenje (izrađeni od poliuretana i punjeni guščjim perjem) nisu fiksirani za korpus. Korpusi su izrađeni od drveta i metala, a nogari od inoksa. Link je jedan od najskupljih modela proizvođača Contempo (slika desno, salon Emmeti).
Ugaona garnitura Rocket Classic
Ugaona garnitura Rocket Classic ima dimenzije 275×198 cm. Leđa neobrađena. Presvlaka SAS GR 5+8 (po izboru). Ovu garnituru koja će se lako uklopiti u svaki prostor možete naći u salonu Kika.

Emmeti nameštaj Emmeti spavaća soba

Model Fortune, proizvođač Marinelli, dizajn Silvain Joly. Izrađen je u pravoj koži evropskog porekla, a može biti i dvobojan. Korpus modela je od drveta, dok su jastuci punjeni poliuretanom i različitih su gustina. Nogari su od sjajnog aluminijuma (salon Emmeti).

Spavaća soba iz kolekcije Pacifico (proizvodi Spar). Krevet Bora-Bora izrađen je od medijapana, uzglavlje je obloženo eko-kožom. Komoda i noćni ormarići Milos izrađeni su od kombinacije višeslojnog drveta i medijapana; gornja staklena ploča daje efekat izlomljenog stakla; klizni ormar Class sa ogledalom atestiran je po najnovijim standardima EU – nakon 50.000 otvaranja i zatvaranja nije došlo ni do kakvih strukturalnih promena niti do problema sa otvaranjem (salon Emmeti).

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije