Dnevna soba sa kaminom
17.01.2014 Dnevni boravak

Moderne dnevne sobe sa kaminom

Da li ste dovoljno srećni da imate dnevnu sobu sa kaminom? Da li imate želje da dekorišete za svaku sezonu? Ili napravljenu fokusnu tačku za predivnu sobu? Lako je napraviti da kamin izgleda tradicionalno i omalo dosadno, ali je isto tako lako kreirati uglađen, savremen prostor koji će odgovarati ostatku vašeg doma.

Pogledajte neke od ideja koje imamo za moderne dnevne sobe sa kaminom i nadamo se da ćete pronaći inspiraciju za vaš prostor.

Eklektično i savremeno

Dizajn ovog prostora je neverovatan. Miks i poklapanje šara i mali ispadi zanimljivih boja samo obogaćuju ovu sobu inspirisanu trendom. Kosina zida i čist i gladak kamin ne samo da su funkcionalni nego se kamin ponaša kao umetničko delo na zidu. Delovi sa ciglom dodaju tektsturalni efekat za još više eklektičnosti i zanimljivosti.

Eklektično i savremeno

Uglađeno i tradicionalno

Boje su udobne i uglađene, drveni paneli održavaju sobu tradicionalnom dok istovremeno kreiraju moderan i savremen stil. Kamin ne uzima puno prostora nego se radije skriva u maloj niši dok pruža odašilje puno udobnih i kućnih vibracija. Čokoladno braon paneli kreiraju ljupku i laganu fokusnu tačku dok ostatak sobe izgleda mekano i opušteno.

Uglađeno i tradicionalno

Mladalačko i u trendu

Kamin se nalazi na zidu koji je fokus celog prostora. On je gladak i u krem boji i umetnički način da se kreira funkcionalni komad. Horizotalni otvor kamina je jedinstven i uglađen i daje malo moderne čari inače prosotoru u trendu. Žute stolice unose boju u prostor kao i tepih koji se nalazi na krem i kao mermer finišu.

Mladalačko i u trendu

Neočekivano i zanimljivo

Uvek možete da probate nešto izvak standardnih okvira. Deo modernog stila je način na koji izmešate staro i novo kako bi kreirali nešto što je vaše. Moderan nameštaj, rustični dodaci i srednjovekovni kamin su ukombinovani kako bi prostor dobio na personalnosti i originalnosti. Prigušene boje dodaju osećaj čiste palete a veliki komadi poput kamina su dekor sam po sebi.

Neočekivano i zanimljivo

Sveže i iznenađujuće

Ceo ovaj prostor je pametno iskorišćen. Zid na ćošku je postao komad koji je zanimljiv i odličan način da se postavi kamin. Obložen kamenom daje udobnu atmosferu u prostranoj, prozračnoj dnevnoj sobi. I tako iznenađujuće da će vaši gosti pasti u nesvest kada vide ovaj kamin.

Sveže i iznenađujuće

Izvor: furniturefashion.com

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije